Paikalla oli meidän lisäksi vaan Riikka ja Vilma-kerry, saatiin siis treenata aika tyhjässä hallissa.

Aloitettiin ruudulla, rakensin sen valmiiksi ennen kuin toin koiran halliin. Lähetys hallin toisesta reunasta (ehkä 30m). Toistelin vihjesanaa ja T bongasi ruudun aika hyvin ja käskystä juoksi tosi nätisti suoraan ruutuun ja hieno seiso. Tosi hyvä! Sen jälkeen parit siirtelyt vaikeasta kulmista, meni kivasti, tosin pari kertaa tarjosi istumista tai maahanmenoa. Sitten tehtiin pieni vaikeutus hommaan, Birgitta rakensi ruudun uudestaan, nyt eri seinälle hallia ja keskelle. Koira halliin ja taas lähetys lähes toisesta reunasta. Tämäpä olikin vaikeampi, pitkään piti odotella ja kannustaa Tuikea hakemaan ruutua katsellaan ja sitten kun oli valmis niin vielä pikkaisen epäröi vinkumalla lähdössä että tuonnekko pitää mennä. Juoksi kuitenkin aika reippaasti ja suoraan ruutuun ja hieno seiso. Hieman oli vaikea juttu, pitää vaan ensin varmistaa että hakee katseellaan oikeaa suuntaa ennen kuin lähettää.

Itsekseen tehtiin kaukkareita. Eka palkka istumisesta, sitten kerran i-m-i-m-i-litania. Tosi hyvä!

Pikkaisen seuraamistreeniä hallin seinän viertä, natti paikka ja kontakti. Lisäksi paikallaan siirtymisiä. Koitin pitää selän suorana vaikka kädellä avustinkin, selkeästi helpotti T:n hommia. Huomio: Selkä suoraksi askelsiirtymisissä.

Paikkamakuu tehtiin rivissä, Vilman lisäksi Birgitta otti mukaan vielä Nitan. Tuike oli reunassa, meni hienosti maahan ekalla käskyllä. Varmistin paikkakäskyä tiukalla tuijotuksella ja pysyi hienosti, oltiin piilossa reilut pari minuuttia. Palkka maahan, hyvä rauha.