Juoksutauon jälkeen taas treenaamassa, ekaa kertaa tässä ryhmässä, tosin ohjaaja Virpi on meille aiemminkin treenejä vetänyt. Rata näytti tältä, eli mukavaa pyäritystä, välistävetoja ja takaakiertoja reippaasti:

2076161.jpg

Oltiin aika loppupuolella vuorossa, vähän oli jo suurin vire ehkä päässyt laskemaan. Ekalla kierroksella päästiin jonnekin 12-hypyn tuntumaan ilman suornaisia virheitä, mutta oli siellä ennen sitäkin jo parannettavaa. Putkiin viennit oli vähän tönkköjä, 2-hypyn jälkeisessä välistavedossa menin liikaa takaperin ja T oli vähän pihalla mihin mennään, siitä nopeampi käännös niin seuraavalla kierroksella sujui jo paremmin. Samoin 4-putkeen viennin kanssa piti olla tarkkana. Muuten rata meni ok, kunnes tultiin takaakiertoihin. Niissä koitin ihan likaa väännellä ja käännellä jalkoja ja vartaloa, kun T toimi kaikista parhaiten kun vaan liikuin koko ajan suoraan eteenpäin. Sillä tavalla se teki kaikki takaakierrot upeasti. Uusinassa tuli taas näkyviin vauhdin huuma ja puomin alastulon Tuike roiski menemään oikein komeasti. Otettiin sitä vieä namin kanssa että saatiin oikea suoritus, pitäisi oikeasti aina laittaa sinne se namialusta treeneissä. Mutta kokonaisuutena rata meni ihan ok, ihan ei nyt oltu parhaassa fiiliksessä, mikä näkyi lähdöissä, joissa T koitti nuuskutella jonnekin ihan muualle. Mutta ehkä se ruoste tästä alkaa tippua.

Yksittäisenä tehtiin pujottelua yhdistettynä hyppyihin eri kulmista. Siinä ihan ok suorituksia. Lisäksi tehtiin keinulla kolme toistoa, aika reippaasti tuli ja varsinkin kun otin kissanruuan avuksi. Oikeastaan ei yhtään koittanut lähteä peruuttamaan laskeutumisen alkaessa, vaan jäii reippaasti paikoilleen, hyvä juttu.