Tuikkusen treenit sain melkein kokonaan videolle, kiva kyllä katsoa, näkee niin hyvin kaikki virheet.

Alkuun tehtiin ruutua, otin nyt treenin alle sen suoraan maahan käskemisen. Ekalla kerralla mulla oli nami alustalla, T meni kyllä suoraan ja hyvin, mutta kaiken naminmutustelun keskellä ei reagoi maahan-käskyyn ja juoksee iloisesti takaisin. Sen jälkeen alkoikin sujumaan kun en enää laittanutkaan namia, T meni iloisesti ja totteli käskyä hyvin. Voisi siis ennemminkin siirtyä käyttämään alustaa koskestusalustan tyyliin, namit siellä tuovat mukanaan vaan haistelua.

Sitten tehtiin luoksetuloa. Ekalla kerralla tein pysäytyksen pallon kanssa ja sen jälkeen tehtiin koemaisesti. Pysähtyminen oli hyvä ja tuli vauhdilla, perusasentoa piti vähän korjata. Se on se ainainen perusasento...

Liikkeestä maahanmeno ja seisominen meni aika kivasti. T seurasi hyvin ja teki liikkeet nopeasti. Maahanmeno voisi kyllä himpan verran olla nopsempi ainakin kun katsoo videota.

Loppuun kaukkareita. Nyt alkoi joku koira haukkumaan isoon ääneen ja se selkeästi toi T:lle epävarmuutta, pälyilee äänen suuntaan eikä kerkeä kuulemaan ekaa istu-käskyä. Sen jälkeen tekee ok sarjan. Vahvistettiin ekaa istumista pallolla ja sen jälkeen se sujuikin taas tosi hyvin.