Käytiin harjoittelemassa tätäkin puolta Paviljongin parkkipaikalla. Seurana kolme muuta koirakkoa. Viima oli ihan villinä kun tultiin paikalle, haukkua irtosi ja hyppi ja pomppi muutenkin, eli siinä hyvä malli muotovaliosta... Ei vaan, kyllä se sitten teki nätisti ja ravasi hyvällä vireellä ja saatiin me muutama näyttelyseisominenkin tehtyä ilman istumista :D. Pääasia miksi tultiin oli kuitenkin takapään kopelointi, Viima ei siitä viime näyttelyssä oikein tykännyt ja meni ihan maansa myyneeksi sen jälkeen, vaikka hampaiden katsominen jne. meni ongelmitta. Kaksi eri ihmistä kävi kopeloimassa pariin otteeseen, vähän veti korvia luimuun, mutta seisoi ja antoi hyvin kopeloida hännänkin seudut. Ehkä se viime kerta oli vaan joku ihme viba, epäilin että sillä olisi ollut hot spotin alkua tms. takapäässä, nyt kuitenkin sujui hyvin.

Ohessa tehtiin vähän seuraamisia, liikkeestä jättäviä ja luoksetulo. Kaikki meni ihan kivasti, Viimalla oli virtaa ja intoa tehdä. Makuutin sitä myös vähän aikaa muiden juostessa ja hienosti pysyi paikallaan.

Loppuun Viima pääsi vähän hihnaleikittämään pikkuista Liinu-lapinkoiraa ja Nala-mitteliä. Ja voi että Viimalla oli kivaa, pienet sai hyppiä ja pomppia sitä vasten niin paljon kuin tykkäsivät. Erityisesti Nalaan Viima tuntui kovasti rakastuvan, jäi ihan itkemään perään kun lähdettiin.