Treeneihin tulee viikon tauko kun ihmiset suuntaavat Portugalin lämpöön. Vaikka kylläpähän se täällä Suomessakin tuntuu ämpöä riittävän... Tänään otettiin vähän takapihatokoa kummankin kanssa.

Viima aloitti tunnarilla. Ensin yhden kapulan etsintää nurmikosta ja se nousi kovalla innolla. Sitten vääriä mukaan joku kuutisen kappaletta. Into oli hirmuinen ja hieman meinaa häsätä, mutta oma nousi joka kerta loppujen lopuksi. Kuitenkin ehkä vähän liian hauska liike tällä hetkellä, kapuloille rynnätään ja muita maistellaan kunnes osuu oikean kohdalle. Se tuodaan sitten hirmuisella innolla.

Pari tavallista noutoa suoraan leluun. Pari kertaa tuli tosi hyviä toistoja, mutta sitten kapula voitti ihanuudessa lelun ja sen kanssa piti pilettää, eikä tuonti enää oikein innostanut. Seuraamisessa oli oikein nätti vire, sitä otettiin vielä loppuun.

Tuike aloitti myös tunnarilla. Kaksi toistoa ja oma nousi varmasti. Nosti kummallakin kerralla heti kun osui oman kohdalle ja toi hienosti laukalla hyvään luovutukseen. Tosi pätevää menoa. Liikkeestä istuminen sujui tänään taas hienosti. En tiedä mistä johtuu välillä maahanmenojen mukaan tuleminen, liian vähistä toistoista vaiko väärästä äänensävystä. Mutta nyt jokaisella toistolla hyvä istuminen. Seuraaminen oli myös nätti ja nokkaisu toimi alussa hyvin.

Sitten otettiin kaukoja. Laitoin T:n terassin reunalle, niin että ei pystynyt tulemaan yhtään eteenpäin ilman että olisi tippunut terassilta alas. Hieman häsäystä alkuun, mutta sitten oikein kivoja toistoja. Käsimerkin ja käskyn ajoittamiseen pitää itse kiinnittää huomiota, käsimerkin kun aloittaa vähän aiemmin kuin käskyn, niin toimii heti paremmin.