Helteessä agia eli kilpailevien treenit, onneksi auton sai sentään varjoon ja mitään pitkää rataa ei otettu. Radanpätkällä oli teemana kontaktit ja välistävedot, tehtiin siitä kaksi eri versiota:

1245958525_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuike oli kieltämättä hieman tahmeessa kuumuden takia ja niin oli kyllä ohjaajakin. Keinu meni ekalla kerralla tosi hienosti, sen jälkeen oli pienoista hidastelua, mutta joka kerta selvittiin. Keinulta lähtö oli tosi tahmea, T jännitti keinun rämähdystä ja kun ei päässyt suoraan eteenpäin niin lähti tosi epävarmasti. Välistävedot oli ok ja A:n kontaktit sekä loppsuora hyviä. Ei oikein tuo pyöritys tälläisessä kelissa ollut parasta mahdollista, mutta kun sai suoralla revitellä niin teki tosi vaihdikas. Tosin meni renkaasta jostain kumman syystä pari kertaa väärästä kolosta.

Yksittäisenä tehtiin pujottelua neljällä kepillä, uutena juttuna oli se, että käytössä oli ohjurit eli muovikaaret estämässä vääriä menoja. Pikkaisen T alkuun kaaria aristeli ja hyppi tehokkaasti niiden yli, mutta saatiin hyviä toistojakin ja noilla ei ainakaan voi mennä väärään väliin vaikka tulisi mistä kulmasta.