Kotitoko-ohjelmistoon kuului Riehalla tänään seuruuta, liikkeestä jääviä ja kaukoja. Seuruussa on paikka ok muutamalla askeleella, vielä kun saa sen suoralle, niin hyvä. Liikkeestä maahan on kivalla mallilla, seisominen edelleen haastavampaa ja siinä tulee maahanmenoja herkästi. Pitäisi varmaan muuttaa noiden treenaussuhdetta... Loppuun kaukoja. Istu-maahan on kamalan täpäkkää, ehkä vähän liiankin. Takapuoli pysyy paikallaan, mutta etupää meinaa alkaa kääntymään. Ja tulipa siellä pari lepoakin, ihan pyytämättä. Jumppa seiso-maahan on ihan kivalla mallilla ja takapää pysyy paikallaan. Tässä videota näistä:

Tuikkusen sisätokoon kuului kaukoja. Hieman meinasi olla intoa ja piti rauhoitella menoa ettei sen takia tule liikettä. Mutta muuten ok.

Iltapäivästä sitten Killerille. Rieha pääsi eka aksaamaan. Tehtiin lyhyttä radanpätkää, eli seuraavasta numerot 1-5:

Eli vähän samaa kuin edellisenä päivänä. Tehtiin alun hyppyjä ja putkea kumpaankin suuntaan ja kivasti sujui. Ainoa missä saa olla tarkkana on lelun esiin ottaminen, siinä rimat tippuu, vaikka matalalla onkin. Putkeen irtoaa jo lähes mistä kulmasta vaan ja pituuskin sujui tosi hyvin.

Yksittäisenä Rieha läiski keinua ja tuntui että mitä kovempaa kolahti, sitä hauskempaa kelpilapsella oli. Toisena juttuna vielä rengasta. Hyvin oli siinäkin kartalla ja tarjosi itse läpimenoa, josta naksuttelin. Tehtiin siihen lähetyksiä kummaltakin puolelta ja hyvin löytyi oikea kolo.

Viima teki samaa radanpätkää, mutta loppuun saakka. Alkuun palkkailin sitä vaan putkista, mutta sitten otettiin koko systeemi. Ei ollut ongelmia ja vauhtikin parani joka kierroksella. Putket ei edelleenkään ole maailman nopeimpia, mutta ei sentään kävele niihin. Pujottelu oli ok, samoin A. Viimalla siis tälläinen lyhyt motivointitreeni.

Näiden jälkeen vielä tokoiltiin Raisan ja Narun seurassa. Aloiteltiin ruudulla, johon lähettelin sitä eri puolilta ja palkkailin paikasta. Tuntui että taas vähän selkeytyi homma. Loppuun otettiin taas liikkuroitu kokeenomainen. Nyt jatkettiin virittelyistä ja alkulöpinöistä seuraamiseen, jossa lyhyt suora ja paikallaan siirtymiä. Siitä loppupalkalle. Tosin hyvin pysyi vire yllä, hyvä menoa. Ehkä se rutiini vielä löytyy. Puhuttiin vaan siitä, että pitäisi muutenkin saada koemaisempi ympäristö eli enemmän ihmisiä ja mieluiten vieraita.

Riehakin tokoili vielä vähänsen. Alkuun luoksepäästävyyttä. Pysyyhän se siinä, kun työntää nakkia naamaan. Hirmuista hytkymistä se on, ihan näkee miten pikkukelpi ei meinaa käsittää miksei se saa hillua... Meidän tokouran vaikein liike selkeästi . Luoksetulossa otin suoraan leluihin tuloja. Riehaa ehkä vähän väsytti, eikä olisi malttanut pysyä paikallaan. Leluakin alkoi melkein heti aijaamaan (vaikkei se edes ollut näkyvillä, mutta R tiesi, että sieltä se kohta tulee) eli vauhti ei ollut ihan huippua. Loppuun otettiin vielä pari kertaa iloiset lähetykset ruutuun, siinä on liike, josta Rieha tykkää! Hyvin menee ja stoppaa, josta sitten lelu lentää.