Käppäiltiin vähän kauemmas kuin lähikentille (ne oli valloitettu JYP-fanien toimesta).

Lähdettiin tekemään seuraamista naksulla. Paikallaan siirtymisiä ja liikkeelle lähtöjä. Jotenkin vähän tahmeaa alkuun, T väisti herkästi sivulle jos liikuin yhtään sen ollessa sivulla. Parani kuitenkin koko ajan ja tuli oikein mukavaa takapuolen käyttöä ja paikka säilyi aika buenosti koko ajan.

Luoksetulossa ekalla kerralla ennakoi ihan totaalisesti, lähti laukalla mutta pysähtyi aivan omatoimisesti (hyvin kyllä, mutta se ei ehkä ole sitä mitä haetaan...). Uudella yrittämällä vaihdoin käskyä (eri käskyt periaatteessa suoraan sivulle tulemiseen ja seisomiseen) ja neiti tuli vauhdikkaasti ja pysähtyi hienosti. Toisaalta tyhmää, miksi periaatteessa edes käytän eri käskyjä, vauhdin pitäisi aina olla sama ja silti sen pitäisi pysähtyä kun annan merkin. Ja nyt se ainakin toimi hyvin.

Sitten ruutua. Ekalla kerralla alustalla oli nami, sen jälkeen siirryttiin koskemiseen (joo, en vieläkään oikein ole osannut päättää miten sen kanssa toimitaan). Mutta koskeminen toimi tosi hyvin, T meni ja läppäsi alustaa ja saman tien maahan (monesti jopa niin että makasi alustan päällä). Innokasta menoa ja T tykkäsi. Tehtiin parit siirtämiset ruudun sivulta ja vasemmalta toimi todella hyvin, nyt ei ollut yhtään epäröintiä. Hyvä.

Kaukkareissa olikin taa höpötystä. Istuminen oli alkuun vaikeaa, matkaa piti lyhentää reippaasti ennen kuin taas hiffasi. Siitä kun sai palkattua niin teki oikein nättiä työtä.