Tuike ja Vesa kävivät tänään agiliitelemässä omissa treeneissään. Nyt oli kuulemma ollut parasta menoa tähän mennessä ja hyvin T oli vielä jaksanut liidellä eilisestä kisarupeamasta huolimatta. Ja jos tämä tyyli toimii noin hyvin niin parivaljakko V&T saa edelleen treenata, mie voin käydä aina silloin tällöin vaan kisaamassa .

Vimpsin kanssa meidän oli tarkoitus ottaa koemainen treeni, mutta erinäisistä syistä johtuen se meni mönkään. Sen verran kerittiin tehdä, että vasemmalle käännös seuraamisessa tökki taas, eli Viima jäi vaan seisomaan. Oikealle käännöksissä ei mitään, eikä myöskään täyskäännöksissa. Kumma juttu. No, vaikka ei ohjattuna nyt saatukaan niin tehtiin palauttelevat treenit omalla kentällä ja meno oli tosi pätevää ja Viimassa intoa.

Seuraaminen: Nyt niitä vasureita oikein urakalla, ensin imuttaen ja sitten lentävän palkan kanssa. Parani kyllä huomattavasti eikä jätätyksiä enää tullut.

Kaukot: Todella hyvät siirtymät ja sivultakin lakosi maahan niiltä sijoiltaan. Muutamat palkat istumisesta ja sitten koemainen litania (ja muistin kiinnittää erityishuomion siihen että pidän kunnon välit käskyjen kanssa). Tosi bueno, ennakoi vaan perusasennon kaikessa tärpätyksessään.

Luoksetulo: Nyt vauhtitreeniä. Ensin stopin kanssa ja lentävä palkka. Siitä uusi kutsu ja oikein kunnolla hetsaten palkkaan, jonka heitin taakse. Ja vauhdilla tulikin. Loppuun ihan pelkkää läpijuoksua, kun stopin pitäisi kuitenkin olla hyvä. Muutamia eteentuloja lyhyeltä matkalta myös.

Nouto: Varasti ekalla, mutta tuli niin hienolla vauhdilla taakse, että palkkasin. Sen jälkeen varmistelin kunnon odota-käskyillä ja pysyi hyvin. Ja edelleen makeat palautukset täysiä laukalla eteen! Kapulan saalistusta oli mennessä, mutta siinäkin koitti nopsaan nostaa.

Eli tällä hetkellä seuraamisessa on isoin jäkki. Jostain se on nyt keksinyt tuon seisomaan jäämisen vasureissa, motivaatiotreeniä siis vaan. Muuten ollaan aika kivalla mallilla, hyppyä pitäisi vielä vähän vetristää.