Illalla piti lähteä Metsolle testaamaan uutta hyppyä. Se on sen verran iso ettei kauhean kauas viitsi kävellen raahata, mutta tuohon meni oikein hyvin. Touhuiltiin myös muuta.

Alkuun koira paikkamakuuseen kun rakensin ruudun ja asettelin hypyn. Jätin huonosti ja nousi perässä seuraamaan. Uusi yritys ja kunnollinen jättö, jäi hyvin ja makasi levollisesti.

Ruutuun lähetyksiä taas matkaa pidentäen. Hieno! Loppupeleissä lähetin sen n. 20 metristä ja meni reippaasti ja suoraan, sekä hyvä pysähdys kosketusalustalle.

Seuraamista taas parilla askeleella, paikkaa siis edelleen. Vähän Tuike oli tärpäti tärpäti ja sai pikkaisen rauhoitella ettei pomppinut sivulla. Muuten oikein nättiä.

Hyppyä tehtiin ensin avoimen mukaan, älyttömän hyvä! Hyvä hyppy, nopsa istuminen ja nätti sivulle tulo. Sitten tehtiin parit hyppynoudot, niissäkään ei ongelmaa, helpin sivulle tulossa vähän että saatiin vahvistusta tiiviille paikalle. Tein pari vinoa heittoa ja toi silti hienosti hypäten takaisin.

Vielä yksi ruutuun lähetys 25 metristä, meni suoraan ja vauhdikkaasti, ei ongelmia.

Loppuun taas paikkamakuu kun kasasin kamat. Nyt oli erinomainen alusta saakka ja siitä oli hyvä vapauttaa loppupalkalle.