Nurmikentälle n. 120 metrin jälki. Neljä keppiä, ensimmäiset kolme tiuhemmassa, viimeiseen reilumpi matka. Jälki vanheni tunnin verran.

Jäljen nosto sujui hyvin ja matkaan lähdettiin nenä maassa. Eka keppi nousi hyvin ja Viima ilmaisi hienosti. NEU:t pikapikaa naamaan ja menoksi. Seuraava keppi oli myös hyvä. Kolmannella ilmaisi hyvin menemällä maahan, mutta meinasi saman tien ponkaista ylös ruokakipon perään. Saa olla siis jonkin verran tarkkana että palkkaa kunnolla maahan, muuten noista kyllä tulee varmaan sellaisia pikailmaisuja että hyvä jos kerkeää huomata :). Viimeiselle kepille jäljesti hyvin, nenä pysyi maassa ja vauhti säilyi siedettävänä, ilmaisi hienosti heti kun haistoi kepin.

Mietin sitä tuossa nurtsilla että pitää seuraavaksi valita kohta missä on keppejä omasta takaa hämynä, nurmikolla kun on hyvä vähän katseellakin etsiä ja vaikka nyt Viima kuitenkin nuuskii intensiivisesti ja varmasti kyllä haistaa kepit, niin ihan varmuuden vuoksi voisi testata (tai sitten hieman piilotella keppejä enemmän).

Mutta hienosti se on kyllä asian tajunnut, kaikki kepit on ilmaistu varmasti ja hyvin, ei mitään epäröintiä.