Omat treenit, rata näytti tältä:

1858450.jpg

Alku meni hyvin, T lähti innokkaasti. Ekalla kerralla annoin pöydän odota-käskyn liian aikaisin ja koira tökkäsi jo ennen hyppyä (no tietysti kun sitähän se odota tarkottaa...). Sen jälkeen ei ollut ongelmaa. Pujotteluun vienti oli aika vaikea, saatiin kuitenkin aloitus sujumaan ihan ok, mutta loppuvaiheessa tuli virheitä. Taas lähinnä omasta asenteesta ja viemisestä kiinni, loppuun asti pitää jaksaa tsempata. 10-hypylle piti tehdä takaaleikkaus ja se luonnistuikin mukavasti ja A:lle tuli hyvä vauhti. Taas tarkkaa vientiä loppuun saakka niin hyvä tulee.

Toisenä pätkänä tehtiin lyhyt versio edellisestä:
1858456.jpg

Tässä ei ollut ongelmaa, paitsi ekalla kerralla tuli renkaasta väärästä kolosta, se oli kyllä vähän outoa. Otettiin yksittäisenä ja sitten esteiden takaa, eikä siinä sitten ollut enää ongelmaa ja irtosikin hyvin oikeaan koloon ilman minua.

Keinua tehtiin yksittäisenä, nyt oli käytössä normikeinu, toistoja joku 5-6 kappaletta, välillä tehtiin muuta. Eipä tähän nyt oikein mitään uutta, kovasti sai houkutella, nami kädessä tuli kyllä, sitten kun pääsee laskeutumisesta niin menee reippaasti. Kattellaan.