Sain äitienpäivän agikisoista uusia kuvia, ne löytyvät pari tekstiä alaspäin .

Ja sitten päivän treenit. Ei ollut ehkä kovin hyvä idea ottaa koemaista treeniä väsyneenä ja kauheassa helteessä ja ilman että taas parin päivään ollaan päästy muistuttelemaan liikkeitä. No, Killerille kuitenkin, jossa oli hirmuisesti häiriötä, rullalautailijoita, kahvakuulailijoita, lenkkeilijöitä, agiliitäjiä koiriensa kera...  Janne ehti leikkimään liikkuria ja rakenneltiin kentälle valmiiksi ruudut, luoksetulot jne. Ja sitten miten meillä Tuikkusen kanssa meni meni:

Seuraaminen: Ei kauhean hyvä. Välillä hyvää pätkää, mutta sitten paikka irtoili ja välillä pää pyöri ja meinasi jäädä jälkeen, kun pitkin tsiigailla rullalautailijoita... Tästä palkka. Ei tuosta olisi voittajassa varmaan tullut 5-6 enempää.

Liikkeestä istuminen: Seuraaminen lähti aika järkkynä ja huomautin siitä pikkukoiralle, jolloin heti parani. Istui, mutta plösähti siitä sitten kuitenkin maahan. Varmaan tuo huomautus sai ylitulkitsemaan ja pääti varmuudeksi totella oikein kunnolla, vaikka on ollut aika hyväll mallilla. Eli siitä 0.

Ruutu: Vieraat ruutumerkit ja omat ruutumerkit oli luoksetulon merkkeinä. Niitähän Tuike sitten bongaili koko ajan. Plus että matkalla oli kaikkea kiinnostavaa, kuiten Raisa Allin kanssa. Lisäksi lähetettiin vielä auringon suuntaan eli sekin saattoi häikäistä. Kolmannella lähetyksellä ruutuun, jossa ensin stoppasin väärin, eli liian reunaan, siitä korjauksella paremmin ja loppu ok. Mutta 0 olisi ollut tämäkin.

Metallinouto: Oikein hyvä, meni ja tuli laukalla ja ok palautus, 9-10.

Luoksetulo: No nyt oli neiti enemmän kuulolla ja teki tosi hienot stopit! Kumpikin ihan merkilllä ja nopeasti vauhdikkaasti. Sivulle tulo väljä. Tämäkin sellainen 9 arvoinen.

Tunnari: Muutama haukahdus tuli jollekin ohikulkijalle kun olin kääntyneenä. Muuten hieno ja varma nuuskinta ja oman nosto. En tiedä mitä haukuista olisi lähtenyt, muuten varmaan 9-10 liike.

Kaukot: Jätin koiran ihan huonosti, unohdin takapalkan vihjeet jne. Litania taisi olla i-s-m-s-i-m. Ekaan seisomiseen tarvitsi kolme käskyä, kokeessa toki olisin antanut vaan kaksi. Muut taisi mennä suht ok, tosin seisomisessa tuli himpan eteenpäin, mutta taaksemenossa peruutti saman verran, eli loppupeleissä aika samalla viivalla oli. Ehkä 7.

Hyppynoutoa ei tehty esteen puutteen takia, se pitäisi kuitenkin sujua. Samoin paikkamakuu jäi väliin. Niistä voisi kuitenkin hyvin odottaa 9-10. Ei tällä tekemisellä kovin mahtitulokseen päästä, mutta olosuhteet oli nyt mitä oli. Loppuun tehtiin vielä ruudun vahvistusta pallolla ja haki jo paremmin. Seuraamisessa ihan lyhyttä pätkää ja sivulletuloja. Kaukoja tehtiin vielä myös ja kun valmistelin niin teki heti paljon paremmin, ekoilla käskyillä ja liikkuminen oli pienempää.

Viima touhusi myös:

Luoksetulo: Riikan ohjeilla, eli palkka lentää huomaamatta taakse. Tosi hyvä vauhti ja meininki, selkeästi tykkäsi, eikä hidastanut vaikka vedin aika lähelle.

Seuraamista: Välillä todella nättiä, ihana paikka ja kontakti. Muutama vasurijäkki, mutta niistäkin selvittiin.

Nouto: Samaan tyyliin kuin luoksetuloa, jätin kapulan meidän väliin. Nyt oli jo vissiin niin kuuma, ettei jaksanut enää kovin tehokkaasti ja palautteli lähinnä ravilla. Mutta nosti ok ja hyvin vaihtoi kapulan palkkaan lennosta.

--------------------------------------------------------

Killeriltä ajeltiin vielä YTHS:lle tekemään nurtsille vähän jälkeä Raisan ja koiruuksien kera. Viimalle n. 200 askeleen jälki, jossa kaksi kulmaa vasemmalle. Lopussa purkki ja matkalla siellä täällä nameja. Ei vanhentunut kauaa ja Viima oli aikalailla sitä mieltä että helppoa on. Ei syönyt nameja ja vuhti kiihtyi ekalla suoralla pikkuhiljaa koko ajan. Nenä pysyi kyllä maassa. Ekan kulman jälkeen se kuitenkin meni jäljen oikealla puolella aika reippaasti, en tiedä tuuliko sitten jotenkin. Löysi kuitenkin toisenkin kulman ja loppusuoran jäljesti taas ok. Purkille tuli varmasti ja pienen mietinnän jälkeen meni maahan itsekseen. Vähän kyllä ällötti, mutta meni ja se on pääasia. Semmoinen jälki siis. Toisaalta jäljestää varmasti ja nenä maassa, koko ajan, mutta vauhti meinaa välillä kasvaa ja sitten hajun pyörimisen kanssa menee vähän ohi. Tuike sai lopuksi imuroida Viimalta jääneet namit.