Eilen käytiin Laukaassa tokoilemassa ihan pikkujuttuja. Pääasia oli kuitenkin että eläinfyssari Maarit kopeloitsi Tuikkusta. Alkuun ei meinannut löytyä juuri mitään, mutta sitten loppupuolella vasemmasta jalasta polven kohdilta löytyi selkeästi paikka mitä aristi ja väisti koskettaessa. Yhdessä vaiheessa koitti niin kovasti väistää että köpsähti seisaaltaan kyljelleen. Pelkällä kopeloimalla ei kuitenkaan pysty sanomaan mikä siinä on, eli onko kyseessä lihasvamma vaiko esim. ongelma ristisiteessä. Maarit suositteli ortopedillä käymistä varmuuden vuoksi ja pitääkin katsella milloin päästäisiin käymään. Tuike on ollut kuitenkin nyt ihan normaali, ei ole yhtään arkaillut jalkaansa tuon kopeloinnin lisäksi ja virtaa riittää. Muutaman pompautuksen se esitti Maaritin käsiteltyä kipeää kohtaa, mutta sitten ravasi taas ihan normaalisti. Mutta parempihan se on nyt tarkastella, ihan äkkiä ei kuitenkaan mihinkään päästä kun aikoja ei ole paljoa tarjolla. Pitää nyt vähän seurailla tilannetta ja katsella miten tehdään agitreenien kanssa, tokoa varmaan voidaan tehdä iisisti jos ei millään laikka reagoi. Itsehän se ei kyllä rajoittaisi menoa yhtään.

Tänään sitten käytiin pikkaisen Ladun majalla lenkillä. Tallasin Viimalle jäljen metsään, pituutta pari sataa metriä ja kaksi keppiä namikuppien alla. Vanheni lenkin verran ja kun tultiin takaisin niin Vimpsillä oli hirmuinen into jäljelle. Hyvin nosti jäljen ja eka keppi löytyi helposti ja ilmaisi sen hienosti. Siitä sitten lähti jotenkin kummasti haahuilemaan ja heilutteli minulle häntää ilkikurisesti. Höpöttelin sille että etsipäs jälki ja niin se taas lähti ajamaan ja toinenkin keppi löytyi ilman ongelmia. Edelleen tosi pätevä ilmaisu, ei puhettakaan ällötyksestä. Eli aika hyvin meni, kepit löytyi, vaikka välillä meinasi mennä hömppäämiseksi.

Tokoiltiin vähän myös ja nyt oli taas Vimpsilla parasta seuruuta. Tehtiin paaaljon vasureita, joista heti palkka. Ei mitään ongelmaa. Samoin kaukot pelasi hienosti. Tuike teki myös kaukoja takapalkalla ja malttoi todella hyvin. Muutama kolmen siirtymän toisto tehtiin, ei yhtään väärää ja pysyi hienosti paikallaan. Sisällä ollaan kaukoja jumpattu joka ilta, ihan kuin se alkaisi näkyä .