Ei vielä ihan omalla pihalla, mutta takapihalla kuitenkin. Tuike touhuili eka ja into oli valtaisa. Aloiteltiin metallinoudolla, muutama toisto ja reipas nouto. Sitten jatkettiin nokkimisella, eli meidän nykyisellä seuraamistreenillä. Se on kyllä T:stä niin kivaa ja tarjoaa sitä ihan koko ajan. Ja oikeasti pitää myöntää, että paikka on sen avulla parantunut todella paljon. Otettiin mukaan askelta, paria ja edelleen todella pätevää. Liikkeestä istuminen sujui myös kuin vettä vaan, siinäkin nokkaisu alkuun että paikka säilyi.

Kaukot sen sijaan oli tänään aikamoista häsäystä, upit ei meinanneet onnistua millään, tarjosi vaan istumista alkuun. Hyvin näkee sen, mitä on treenattu enemmän. Pikkuhiljaa sekin alkoi taas sujumaan ja paikka pysyi ok. Loppuun otettiin vielä tunnaria, reippaasti vääriä ja oma joukkoon. Hieno nuuskinta ja oma nousi varmasti. Luovutus ok.

Sitten Vimps. Koiranmakkara ei pelannut yhtään ja asenne evvk. Kokeitiin tunnaria ja bongasi kyllä oman varmasti, mutta ei millään olisi halunnut tuoda luokse. Patukka esiin, niin johan neiti innostui. Miten sitä ei muistakaan leikkiä sen kanssa tarpeeksi, vääntää vaan namin kanssa. Tietysti sekin, kun lelu ei aina ole in, vaikeuttaa hommaa. Mutta siis lelupalkalla noutoa, suoraan leluun kun lähti tulemaan. Ja mikä vauhti! Näin kun saisi noudot aina sujumaan... Sitten vähän seuraamista ja kaukoja, kummatkin sujui hienosti.