Kolmas kerta toden sanoo vai miten se nyt olikaan... Toivottavasti ei niin kuitenkaan, tänään oli taas paljon enemmän jännitystä ja himmailua kuin eilen. Aloitettiin homma keinun paukuttelulla, samalla leikittiin koirien kanssa vieressä. Alkuun T:tä vähän jänskätti ja päästi lelusta herkemmin irti, mutta sitten alkoi taistelemaan kunnolla ja pallon perässä meni ihan innoissaan.

Itse keinua tehtiin samalla lailla kuin eilen, nyt vapautettiin suoraan laskeutumisesta isomalle palkalle. Himmailua oli tänään siis enemmän, tultiin siihen tulokseen että hihnan pitäjä jätetään ainakin pois ettei sitä tarvitse miettiä. Pari kertaa tuli suht ok, viimeisellä kerralla mietti tosi kovasti keskellä keinua että mihin liikkuisi. Hirveästi teki mieli houkutella, mutta todettiin sen olevan parempi jos en sitä tee, saa itse miettiä mitä tapahtuu ja se palkka tosiaan tulee vasta lopussa.

No tälläistä se varmaan on välillä menee paremmin ja välillä ei niin hyvin. Ehkä siellä pikkukoiran päässä kohta joku kuitenkin klikkaa paikoilleen. Ensi kerralla paukutellaan keinua enemmänkin, tarkoituksena olisi opettaa paukahduksesta palkka koiralle.