Teemana enimmäkseen noudot ja kaukkarit.

Tuike

Metallikapulan nostoa ja pitoa. 4x5-10 toistoa päivän aikana. Hieman hampaat koliseen mutta nostaa kuitenkin nopeasti ja mielellään. Pitää hyvin. Pikkuhiljaa sivulletuloja ja koko homman rakentamista.

Kaukkareissa maahan-seiso-jumppaa. Alkaa sujumaan oikein kivasti reilun metrin matkalla. Välillä kun häsää niin etutassut pikkaisen meinaa liikkua. Rauhassa kun tekee niin oikein bueno.

Seuraamisissa liikkeellelähtöjä ja sivulla siirtymisiä. Ok, tässäkin herkästi häsäämistä, sellaista "minä, minä, tässä, nyt, jee"-meininkiä, jossa ei aivot aina kerkeä mukaan.

Viima

Kapulan pitoa ja eteen tuontia. Tärkeää olla itse mahdollisimmaan ei-painostava kun antaa kapulaa, muuten herkästi rauhoittelee esim. haukottelemalla ennen kapulan ottoa. Hyvä pito, varma ja irrotus käskystä.

Seuraamisessa lyhyttä pätkää, käännöksiä, oikein hyvä paikka kontakti! Oma asento, katse eteen, rauha ja liikkeelle, toimii.

Kaukkareissa myös Viiman kanssa maahan-seiso-jumppaa. Vielä pitää olla ihan kiinni, mutta teknisesti tekee upeita siirtymisiä ja T:n häsäys puuttuu. Se liikkuu kyllä kuin jousilla, terävästi ja paikallaan. Hyvä! Vähän myös i-m-treeniä, sekin pelasi.