Tosin vielä vasta turistina . Mutta pienenä se on vitsa väännettävä, vai miten se nyt menee... Ilma oli sateinen ja ankea, mutta reippaasti pennu veti menmään. Uusia ihmisiä moikkailtiin monta, samoin muutamia kivoja koiria. Sen verran sade kuitenkin kylmetti, että vähän meinasi alkaa tärisyttämään ja oli ihan innoissaan menossa takaisin lämpimään autoon, jossa kääriytyi häkissä vilttiin. Hienosti se veteli siellä hirsiä, vaikka haukkuvia koiria ja hälinää riitti.

Illalla käytiin moikkaamassa Veskun siskonpoikaa ja muita sukulaisia. Rieha oli heti taas kuin kotonaan ja nuoli kaikkien varpaita ja naamoja. Vuoden vanha Oliver oli Riehasta tosi ihana, kaippa ne korkeat kiljahdukset ja lattialla nelinkontin kulkeminen oli sille jotenkin tutunoloisia. Rieha pongasi myös päivän kivoimman leikkikalun eli avainnipun, jonka kanssa hupia riitti kovasti. Ainakin metalli siis maistuupi.

Leikkitreeni on taas edistyneet ja on se vaan kova kiskomaan. Se tarjoaa lelua jo aika tehokkaasti ja käden pureminen on vähentynyt kovasti, kun leikki loppuu siihen. Eikä sitä pätkääkään jännitä leikkiä edessä, mikä pentutestissä oli sille vaikeampaa kuin sivulla tai takana leikkiminen. Se on pikemminkin jo aika lailla röyhkeä leikkijä ja mitä enemmän kiskotaan, niin sitä enemmän tarjoaa lelua, kiipeää sen kanssa syliin saakka. Maassa maaten sen kanssa ei edes uskalla leikkiä, kun homma menee niin hurjaksi niin äkkiä ja lelu taas unohtuu. Mutta on se vaan aika ihana taistelutahtoinen penne. Onneksi se osaa myös rauhoittua hyvin, niin välillä saadaan rauha maan päälle. Istumisen lisäksi ollaan vähän haettu maahanmenoja ja siinäkin se on edelleen sikanopea ja sähäkkä. Hyvin nopsaan alkoi tuotakin tarjoamaan.

Vimpsin kanssa jatkettiin tänään ketjutusta ja vire oli taas mainio. Ensin liikkeestä maahanmeno, sitten kaukot ja loppuun nouto. Kaikki meni todella hyvin, oikeastaan ainut treenattava asia noissa oli noudon palautuksesta sivulle tulo, joka jäi vähän vajaaksi. Mutta muuten nouti aivan superisti. Ja edelleen se innon pysyminen oli tärkeinä. Loppuun leikit vinkupallolla ja hyvä mieli.

Tässä vielä uusimmat kuvat korvaeläimestä