Hannan treeneissä Norssilla.

Ruutu. Kisamatkasta lähetys, erinomainen ruutuun meno ja stop. Hienosti neiti bongasi! Tehtiin lisäksi ruudusta seuraamista ohjatusti, hienosti menee maahan ja seuraamiseen tulee ok, tosin se kaipaa vielä reippaasti toistoja. Todettiin että T:lle toimii paremmin tänne-käsky, kuin seuraa, ainakin ilman suurempia treenejä. Kaikki osaset nyt treenin alle siis, bongaustreeni, siirtelytreeni, maahanmenotreeni ja seuraamistreeni, mitä voi treenata edelleen ilman ruutuakin. Mutta on Tuikesta tullut aika pätevä ruutuun menijä Hymy. Ihaninta on se että se menisi sinne koko ajan ilman käskyjä ja jää pätevänä seisomaan ja odottamaan kehuja hienosta suorituksesta.

Luoksetulo. Tehtiin ekaa kertaa kisamaisesti ja itse heti möhläsin, sillä oikeasti luulin että makaaminen tulee eka ja seisominen sitten. No, ehkä parempi oppia tässä vaiheessa. T oli himpan verran laiskana ja se oli helppo pysäyttää siitä vauhdista. Tuntui jopa että se luki itse merkkiä ja alkoi jo hidastamaan ennen sitä. Maahanmeno oli erinomainen, seisomisessa pikkaisen valui. Mutta kiva nähdä että koko liike toimii. Tätäkin paloiksi, pelkkää suoraa vauhtiluoksetuloa, pelkkää maahanmenoa ja pelkkää seisomista.

Kaukot. Demonstroin meidän ongelmaa, eli sitä että T ei malta pysyä paikallaan namia odotellessaan kun nousee seisomaan. Siihen otettiin sitten avuksi kunnon esteen, eli T ymäröitiin edestä ja sivuilta esteillä, ettei pääse liikkumaan. Ja voi vitsi miten hyvin toimikin! Ekana pelkkää i-m, matkaa koko ajan pidentäen, tosi hyvä. Sitten m-s, ja erittäin pätevää olikin, yhtään ei jalat liikkuneet mihinkään suuntaan ja ekaa kertaa pystyi ongelmitta pidentämään matkaa kisamatkaan. Näitä siis lisää että jää mielikuva!

Loppuun paikkamakuu, Tuike makasi kahden koiran keskellä. Ekalla kerralla ei kuunnellut maahanmenokäskyä ollenkaan, meni vasta kolmanella kun tähysteli ties minne. Uusittiin ja toimi ekalla kun sain kunnon kontakti. Siitä lyhyt piilossaolo (1minuutti), T oli maannut erinomaisen valppaasti ja varmasti.