Uuden vuoden aatto aloiteltiin heittämällä jäälenkki Annen ja Rokin, sekä Sadun ja Naavan kera. Viima oli alkujäykistelyiden jälkeen vähän liiankin innoissaan, haukku raikasi, häntä pyöri ja se koitti astua Naavaa korvat suipossa koko ajan. Se on vähän sellainen omalaatuinen eliö, onneksi Naavaa ei haitannut. Rieha juoksi taas ihan koko ajan ja nyt lunta oli jo sen verran paljon, että ei päässyt niin hyvin karkuun Rokia kuin normaalisti ja bortsupoika pääsi vähän ottamaan takaisin kaikkia niitä aiempia takaa-ajoja. Kivaa niillä kyllä oli ja ei voi kuin ihmetellä miten paljon Rieha jaksaa.

Satu napsi lenkiltä parit kuvat. Ensin mustien tyttöjen ihanat lumiset naamat.

Riehalla pientä paimensilmää havaittavissa

Hangessa makaaminen ja vaaniminen on myös tosi kivaa

Emo ja pentu, vai miten se nyt oli?

Naava ja suippokorva Rieha

Koko sakki, Viiman ilme kertoo kaiken...

Seuraava kuva onkin melkein sensuurin alaista aineistoa :D

Joukossa oli kyllä pahempiakin otoksia, mutta jätettääkön ne nyt pois :D. Kiva lenkki kuitenkin ja kiitos seurasta!

Illan ilotulitukset alkoivat paukkua heti kuudelta. Tuike reagoi niihin sen verran, että piippailee ja haluaa tulla viereen istumaan. Mutta kun sille antaa luun, niin unohtaa paukkeet ja se pystyy käymään ulkona pissallakin ongelmitta, eli ei onneksi pahasti jännää. Viima ei välitä paukkeesta mitään, se veteli hirsiä suurimman osan illasta, käyden välillä ulkona. Rieha ei myöskään reagoinut paukkeeseen millään lailla ja pystyi leikkimään ulkona ihan täysillä rakettien paukkuessa. Muuten sillä oli aika bileilta, oli koko ajan tekemässä jotain sabotaasia...

Tänään käytiin vielä porukalla lenkillä ja Rieha pääsi riehumaan vielä Noomi-aussien kanssa. Ja kivaa oli taas kerran. Ensi viikolla alkaakin allekirjoittaneella työt, joten ihan näin aktiivista eloa ei päästä vähään aikaan viettämään.

Kiitoksia kaikille treeni- ja lenkkikavereille, ystäville ja perheelle kuluneesta vuodesta! Toivotaan ensi vuoden olevan vähintään yhtä täynnä ihania ihmisiä, eläimiä ja tapahtumia!