Viiman kanssa käytiin jäähallin parkkipaikalla. Mukavasti oli häiriötä kun ihmiset kulki halliin ja pari ihmistä jäi jopa katselemaan treenausta vähäksi aikaa. Viima oli tosi innoissaan, ei tarvinnut kyllä yhtään houkutella tai innostaa kun tultiin kentälle. Valitettavasti ääntäkin sitten löytyi, varsinkin liikkeiden välillä. Alkuun leikittiin ja Viima suolesti yhden pehmovinkulelun, kummallisia nuo kun ei kestä päätöntä repimistä... Tänään kiinnitin erityisesti huomiota palkkaan ja siihen mistä se tulee. Herkästi sorrun siihen että pidän palkkaa kädessä tai kuljen ilman toista hanskaa että saan namin helposti taskusta, mikä ei koetilannetta ajattelen ole ihan paras mahdollinen tapa opettaa koira. Hanskat kädessä ja nami taskusta- meininki toimi oikein hyvin.

Alkuun lyhyttä seuraamista täyskäännösten kera. Hyvä kontakti ja intoa kovasti. Takapuoli pyöri käännöksissä jopa niin innokkaasti että meinaisi mennä ihan yli asti.

Kaukkarit oli tosi hyvät! Tälläisessä vireessä ne on aivan ihanan täpäkät ja terävät, Viima ponkaisee pystyyn tosi nopeasti. Välillä tuli haukkumista kun jätin koiran, palasin siitä aina luokse ja uusi yritys. Palkkailin satunnaisesti istumisesta ja maahanmenosta ja kerran tehtiin koko sarja.

Luoksetulossa pysäytys toimi hienosti. Lähti hyvin laukalla ja pysähtyi täpäkästi. Pysähdyksestä luoksetulossa herkästi koitti ravata, mutta tuli kuitenkin innokkaasti ja nätisti eteen istumaan. Vähän meinaa näkyä namikäden ja -taskun paikka eteentulossa eli hakee vähän enemmän oikealle kuin suoraan, siihen pitää kiinnittää huomiota.

Liikkeestä maahanmenossa ei ollut huomautettavaa, sen sijaan seisomisen kanssa oli taas vähän ongelmaa. Taaksemenossa herkästi pyörii ja istuu. Tein sitten treeniä missä jätin koiran seisomaan ja kiersin sitä ympäri, välillä lähestyen. Jos tassukin liikkui niin menin taas kauemmaksi. Hyvin Viima tuon hiffasi ja loppujen lopuksi seisoi tattimaisesti vaikka lähestyin mistä suunnasta vaan. Vahvistin pysäytyksiä myös peruutellen ja nameja heitellen.

Loppuun tehtiin vielä pidempi seuraamispätkä, L-kaavio, jossa oli mukana kaikenlaista. Loppupalkka oli purkissa mukana ja muistutin siitä Viimaa ennen seuruuta. Teki kyllä tosi iloisesti ja hyvällä kontaktilla, paikka hieman väljeni joissain kohti mutta pääasia että oli ihan täysillä mukana ja suurimman osan ajasta paikka pysyi. Siihen oli hyvä lopettaa ja palkata.