Eli treeni 3/11. Agikisojen jälkeen en minä oikein jaksanut pitkää treeniä vääntää, mutta hyvin saatiin tehtyä pikkujuttuja ja toistoillahan se osaaminen vahvistuu.

Viima treenaili seuraamista ja käännöksiä, paljon ja isolla palkalla. Välillä vähän jäkkejä, mutta suurimmaksi osaksi hyvää ja skarppasi koko ajan. Eli siinä ei sen kummempaa. Sivulla tehtiin myös istu-maahan-treeniä, että jäisi ne kaksoiskäskyt pois.

T:lle rakensin ruudun valmiiksi ja nami sinne. Tämä toimii kyllä hienosti vauhdin kasvattajana, mutta sitten ei enää kyllä reagoi seiso-käskyyn ollenkaan, vaan syö namin ja lähtee sinkoamaan takaisin. Ilman alustaa sitten stoppeja ja kohti kävelyä. Nyt ei tainnut nousta kertaakaan kohti mennessä, eli se oli hyvä. Loppuun tehtiin vielä Sannan avustuksella kaukoja. S laittoi takapalkan, huitoi liikkurimaisesti ja tehtiin erinäisiä siirtymiä, sellainen n. 15kpl. Pelkkiä uppeja tai istumisia ja niistä vapautuksia, mutta kokeilin nyt kaikkia muitakin siirtymiä. Pisin pätkä taisi olla m-s-i-m-i-s, eli täysipitkä voittajan liike. Ja se oli hyvä! Ei liiku pahasti ja toimii hyvin. Kerran varasti namille ilman lupaa ja taisi siinä tehdä yhden väärän siirtymänkin. Mutta jee, hyvällä mallilla!