Viiman kanssa tokaa kertaa ryhmän treeneissä. Tosi kivasti se menee ja tuntuu, että innostuu joka kerta enemmän. Halliin se vetää jo ihan onnessaan. Hienoa on  myös se, että se pystyi tekemään, vaikka joutui kuuntelemaan vähän naksuttelua. Niin se on vaan siinäkin kehittynyt, vaikka olikin vähän ällöä, niin tekeminen ei ollut ällöä. Radanpätkänä oli tänään tälläinen:

Tässä treenattiin valsseja, joita tulikin joka väliin. Viimalle otettiin alkuun suosiolla namitäti palkkaamaan, että into säilyy. Ja mukavasti se tekikin, vauhtia oli oikein mainiosti. Kuuliainen se on, tekee tasan juuri niin kuin sanon ja sen takia vauhti herkästi hidastuu, jos yhtään mokailen. Mutta hyvä mieli jäi ja valssit onnistui!

Erikseen otettiin sitten kontakteja. Hyvä huomio tuli Tiinalta siihen, että miksi seisotan Viimaa kontakteilla turhaan, antaa sen ottaa ne ja heti vapautus, niin vauhtikin säilyy. Mutta sujui oikein mukavasti ja otto alastulot varmasti. Keinulla meinasi tokalla kerralla vähän hidastuttaa, mutta nopeasti taas muisti mistä oli kyse.