Mentiin Postin parkkipaikalle treenaamaan ja seuraksi saatiin Tiina ja Pessi. Paikkamakuuseen saatiin vielä bc-vahvistus kun Hanna kera Nastjan kurvaili paikalle. Vähän epäilytti mitä treeneistä tulee kun mm. unohdin ottaa koiralle pannan mukaan... No, treenailtiin sitten valjaissa. Mutta itse asiassa treeni meni tosi kivasti, saatiin tehtyä hyvin juttuja ja Viimalla oli tosi kivaa. Itse asiassa olin oikein ylpeä miten saatiin pidetyksi noin hauskaa ja kehittelin erikoisia palkkaustapoja.

Seuraaminen oli suht ok, himpan verran paikka irtoili sivusuunnassa, joten imuttelin namilla. Loppuun tehtiin pidempi pätkä, johon hetsasin Viimaa namipurkin kanssa oikein urakalla; heittelin purkkia edes takaisin ja Viima juoksi innoissaan sen perässä ja oikein sitä alkoi hepuloittamaan kun purkkia ei heti saanutkaan. Teki ok seuraamisen, kontakti säilyi hyvin.

Luoksetulossa testasin yhden pysähdyksen ja kun se sujui niin päätin että otetaan vaan nopeus- ja intotreeniä. Kutsuin ja viskelin namin aina taakseni kun Viima tuli. Tätä tehtiin lennosta aina suuntaa vaihdellen ja kyllä Viimalla olikin kivaa, se hyppi ja loikki ja oli vaan ihan innoissaan. Oikein hyvää treeniä siis.

Kaukkareita ei voi nykyisin muuta kuin hehkuttaa, ihan loistavat. Otin reilulla matkalla, 15 metristä ja kaikki siirtymiset sujui aivan makeasti! Ja Viima oli innoissaan.

Jättävissä liikkeissä maahanmeno meni ekalla kerralla plörinäksi, V oli niin innoissaan että teki vaan jonkun ihme hypähdyksen hepuleissaan. Toisella yrityksellä onnistui juuri niin kuin pitikin. Liikkeestä seisomisessa pysähtyi hyvin ja palkkasin nopeasti vaan siitä. Pikkaisen kokeilin sivulle menoa, mutta taakse asti en lähtenyt että varmasti saatiin hyvä suoritus.

Noutoa tehtiin tunnarikapulalla. Viima oli sitä mieltä että IHANAA ja ryntäili kapulan perään kuin heikkopäinen. Alkuun olisi halunnut riekkua kapula suussa joka suuntaan, mutta nopeasti tajusi että kapula pitäisi nyt kuitenkin tuoda taas minun suuntaani. Tehtiin taas lennosta vaihdoksia namiin, nopeuden saamiseksi ja kyllähän se juoksi. Tosin ei olisi halunnut pudottaa ihanaa leluaan kovin helposti. Ihana kun toinen oli niin hyväntuulinen.

Loppuun tehtiin paikkamakuu, Viima oli Pessin ja Nastjan keskellä. Alkuun olin rintamasuunta koiraan päin, mutta käännyin ihan huvikseni selin kun tuntui että V vähän rauhoitteli. Kun mentiin takaisin niin V oli lonkka-asennossa ja Hanna sanoi että oli muutenkin muutellut asentoaan aika reippaasti loppuvaiheessa. Mietittiin johtuisiko siitä että sillä on tylsää tms. mutta uskoisin ennemminkin sen johtuvan vähän siitä että se on noissa hallitreeneissä kerännyt painetta. Hannalta tuli hyvä vinkki siihen että laittaisin Viimalle jonkin kiintopisteen sen eteen maahan, silloin se voisi vaan keskittyä siihen, eikä tarvitsisi jännittää esim. minua. Pitääpä pistää siis mietintämyssyn alle. Voipi olla että taitaa nuo hallitreenin paikkamakuut jäädä meiltä väliin lähiaikoina.

Treenin jälkeen käytiin vielä Tiinan ja Pessin kanssa Tuomiojärvellä lenkillä ja lappalaiset juoksi ja paini innoissan. Viimakin on varmaan kaivannut leikkikaveria kun Tuike on vielä levossa. Mutta kyllä oli hyväntuulinen pieni koira treenin ja lenkin jälkeen, se tuli aivan onnesta soikeana pussailemaan mua naamaan oma naama ilosta loistaen Hymy.