Viiman kanssa tehtiin rataa:

Tehtiin taas takaperin ketujuttaen. Ihan ei ollut paras vauhti, vaikka loppuun kiihdyttkin, ei sitten kauheasti jankattu. Teknisesti ok, kontaktit sujui, samoin rengas. 5-hypyn sijalla oli alkuun muuri, mutta siitä ponnisti koko ajan, joten vähän helpotin ja vaihdoin tilalle hypyn. Lisäksi tehtiin vähän pujottelua 4-kepillä ja verkoilla, meni ok.

Tuike tokoili. Alkuun ruutua. Mulla on edelleen ne ruutunauhat hukassa, mutta virittelin hihnoista etu- ja takareunaan "nauhat". Hieman oli vaikeaa, ihan niin kuin hakisi merkkiä. Sitten otettiin kaukoja, oikein hyvä meno. Hienoa oli se, että paikalla oli paljon häiriötä ja teki pätevästi. Metallinoutoa tehtiin kissanruualla, kivasti meni. Seuraaminen oli lyhyellä matkalla pätevää, pitemmällä meinasi hieman olla vaikeuksia. Loppua kohden sekin parani ja sai siitä kissanruokapalkan.

Rieha pääsi hommiin myös. Juoksut ei kyllä tekemisen intoon ainakaan vaikuta. Tehtiin seuraamista. Ensin lelupalkalla, on kyllä niin pätevänä, patoaa ja tarjoaa. Sitten suoraa namin kanssa, hieman meinaa pylly irrota, mutta ilme on edelleen ihana. Noutoa tehtiin sekä metallilla että puisella. Hyvä into. luovutus on vähän vielä vaiheessa. Luoksetulossa eteentuloja, hyvin hakee jo paikan eteen. Palkkasin lelulla leuan alta, hyvin pelasi. Loppuun vielä istumisia, seisomisia ja maahanmenoja namipelillä.

Rieha keskittyy niin hyvin kun tehdään jotain, pysyy hanskassa ja on niin pätevänä. Lenkeillä on nyt neitokaisen luoksetulot alkaneet vähän ruostua, eli on päässyt pari kertaa moikkaamaan ohikulkijoita. Se on tuo ylitsevuotava ihmisrakkaus niin loistavaa. Nämä tapahtuu siis niin, että Rieha bongaa, käy juoksemassa ja moikkaamassa ja juoksee yhtä lujaa takaisin... Pitäis