Lenkin ohessa pikkutreenit kummallekin. Ensin nurmikentällä esineiden tuontia, käytössä rukkanen ja pieni pehmolelu. Kumpikin sai hakea, tuli pientä kilpailua, mutta Viiman nyt tietysti enemmän keskityin. Pidensin matkaa 30 metriin ja hienosti tuli kumpikin esine ja aika hyvin käteen asti täysiä laukalla. Intoa oli valtavasti ja varsinkin rukkanen sai matkalla alkuun pienet tapporavistelut. Voisi nyt koittaa viedä nämä tutut esineet ihan ruutuunkin ja lähteä siitä liikkeelle.

Sitten tokoa hiekkaparkkisella. Tämäkin oli vähän sellaista häiriköintitokoa kun toinen sai tärpättää ympärillä kun toinen teki ja osa liikkeistä tehtiin kimpassa.

Paikkamakuu: Kummankin kanssa, ensin Viima maahan ja sitten Tuike. Kävin piilossa reippaan matkan päässä, palkka maahan kummallekin ja sitten T istumaan ja lopuksi Viima. Oikein nätti, kumpikin makasi varmasti ja valppaasti.

Seuraaminen: Viima oli ihan loistava, tehtiin eri pituisiä pätkiä, yllätyksellisyys palkassa. Älyttömän hyvä ilme ja paikka, tosi hieno. Tuike oli myös pätevänä, sille tein lähinnä lähtöjä yhdistettynä valmis-sanaan ja vasemmalle kääntymisiä. Tosi ihana kontakti ja paikkakin säilyi hyvin. Kun Tuike teki seuraamista niin Viima oli paikkamakuussa, jossa sen piti vahtia namipussia. Normaalisti käytössä on namipurkki ja sen kanssa Viima makaa pitkäänkin rauhassa. Mutta pussi onkin eri asia ja neiti kerkesi vetää sieltä parempii suihin puolet meidän treeninameista ennen kuin huomasin...

Kaukot: Viimalla erinomaiset. Tuikkusella vähän liikaa virtaa ja takapuoli meinasi nousta istumisessa. Tuota pitää nyt katsastaa.

Luoksetulo: Taas kimppatreeni (tuntuu hullulta, mutta sujui hienosti ja kumpikin oli ihan innoissaan, hauskaa vaihtelua ainakin jossei aina niin vakavaa), Viima tulee eteen ja Tuike sivulle niin helppoa. Kumpikin tuli täysiä ja perusasennot toimi myös.

Olipas hupaisa pikkutreeni, kumpikin teki aivan täysiä. Tuikkusen kanssa nyt istumista ja edelleen perusasentoon tuloja sekä seuraamisen lähtöjä katsannon alle.