Laukaassa kaukalolla. Ja huh hellettä, pikkaisen liian kuuma huipputreeniin ohjaajalla, varsinkin kun vedin ensin perustokon treenit. Tuikkunen yritti parhaansa, mutta kyllä sekin loppua kohden alkoi väsymään. Ja jäin vähän liikaa jankkaamaan loppuvaiheessa. Vähän alkaa jänskäämään onko mitään järkeä lähteä kokeeseen, mutta katsotaan nyt...

Metallinouto: Tämä oli oikein pätevä, laukalla kumpaankin suuntaan ja ok palautukset. Kaksi heittoa ja se on siinä ennen koetta.

Liikkeestä istuminen: Rennosti leikkien ja todella hyviä istumisia tuli. Ei yhtään väärää.

Seuraaminen: Tätä tein alussa ja lopussa. Alussa tekeminen todella hyvää, lopputreeni olisi pitänyt jättää välistä. Alussa hyvä paikka ja kontakti, lopussa paikka seilasi ja otin sen sitten hihnaan että pystyin vähän kontroilloimaan. Erikseen sivulletuloja. Tämä on kyllä niin tuuliajolla...

Ruutu: Pelkät vieraat ruutumerkit, ei nauhoja, valmiiksi rakennettu. Bongasi tosi hyvin, mutta jäi pyörimään ruudussa. Olisiko etsinyt nauhoja? Uudella käskyllä koitti hakea ruutumerkin taakse, niin kuin olisi merkki kyseessä. Vähän typerä veto ehkä ottaa ilman nauhoja ennen koetta (vaikka toki voihan sielläkin olla pelkät kalkkiviivat). Menin vähän lähemmäksi ja vahvistettiin paikkaa, seisomista ja maahanmenoa. Ne sujuivat hyvin, eli ehkä loppufiilis oli kuitenkin positiivinen.

Luoksetulo: Pari kertaa seisomista pallolla, tosi hyvin sujui.

Kaukot: Alkuun hyvää, sitten alkoi väsymys näkyä, eikä reagoinut ekoihin, plus koitti varastaa loppupalkalle. Ihan liikaa tuli tätäkin jankattua, ei kovin hyvä fiilis.

Tunnari: Pakko oli ottaa varma liike loppuun ja hienosti Tuike suorittikin, oma nousi varmasti heti kun osui kohdalle. Hieno!

Paikkamakuu: Kahden muun koiran kanssa. Valmis-käskyllä hypähti jonnekin ja jouduin ottamaan uudestaan vierelle. Sen jälkeen hyvä jättö. Piilossa oltiin reilu pari minuuttia ja Tuike oli maannut tosi hyvin. Ylimääräisenä häiriönä kentällä oli ollut muovipussi, joka oli pyröinyt koirien ympärillä tuulen mukana ja lopulta törmännyt Tuikkusta kylkeen. Pienen ilme oli ollut kovin järkyttynyt, mutta silti oli pysynyt maassa varmasti,  hieno .

--------------------------------------------------

Vimps ei päässyt kimppatreeneihin, koska oli pitkällä juoksulenkillä. Kun tulin takaisin niin otettiin pihalla omat treenin, Hau Hau-purkin voimin. Ja johan oli pienessä intoa, ihana!

Nouto: Varasti innoissaan kaksi kertaa, kolmannella tuin rinnasta että varmasti pysyi. Annoin tulla suoraan palkkaan ja palkkasin varastetuistakin, koska tuli niin hyvällä vauhdilla.

Liikkeestä maahanmeno: Hieno, tärppä ja nopea.

Seuraaminen: Pari pätkää, ensin lyhyempi suora ja palkka vasurin jälkeen. Hieno. Sitten pidempi suora, oikea, suora, täyskäännös, suora, vasuri ja siitä palkka. Älyttömän hyvä, ei minkäänlaista jäkkiä ja ihan Viimaa parhaimmillaan!

Kaukot: Nopeat ja hyvät vaihdot, ehkä hinasen ennakoi yhtä maahanmenoa. Hieno sivu.

Luoksetulo: Tässäkin varasti ekalla, mutta ei ollut moksiskaan palautuksesta. Uusinassa hieno odotus, laukalla stoppiin, joka tosi hyvä ja siitä laukalla suoraan palkkaan. Erinomaista.