Viima tuli Vesan kanssa Hippoksen kentälle kun oltiin jo Tuikkusen kanssa tehty. Neidissä oli sekä ääntä että intoa, sinkoilutti kovasti joka suuntaan.

Ihan lyhyt paikkamakuu rauhoitukseksi, hyvin makasi ja oli rauhassa. Sen jälkeen tehtiin muutamia kaukkareita, vähän piti lyhentää matkaa että kuunteli, muuta koirat kiinnosti sen verran, mutta sitten alkoi sujumaan hienosti ja siirtymiset oli nopeita ja hyviä. Liikkeestä maahanmeno oli hieno, seuraaminen hyvä ja liike nopea.

Otettiin loppuun pidempi pätkä isolla palkalla, missä oli pitempi irti seuraaminen, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo, siitä sivulle tulo ja vielä seuraamista. Teki tosi hyvää seuraamista hyvällä vireellä, paikka ja kontakti säilyivät upeasti ja kesti hyvin pitkää pätkää. Juoksupätkäkin oli hieno. Maahanmeno oli hyvä ja luoksetulo nopea. Hieman olisi saanut tulla tiiviimmin eteen, sivulle tulo sen sijaan oli taas hieno. Viimeinen pätkä seuraamista oli ihan sairaan upea, ihanasti teki.

Oli kyllä mukava tehdä Viiman kanssa, sille on nyt tärkeintä että saadaan vire pysymään pidemmissäkin liikkeissä, palasina se osaa kyllä. BH:ta kun miettii niin liikkeet on kyllä täysin hallussa mutta vireen ylläpitäminen on ehkä vähän hukassa. Mutta tällä meiningillä ei olisi siinäkään ongelmaa.