Ihanaa oli päästä taas parin viikon jälkeen treenaamaan muutakin kuin koti-pujottelua. Meillä oli tarkoitus kisata eilen, mutta jouduin sen valitettavasti perumaan kun tilalle tuli pakottavampaa menoa. Mutta kyllä oli T taas innoissaan, hienoa vauhtia, irtoamisia jne. ja kun ohjaaja ei ohjannut niin koirahan ratkaisi tilanteet itse :D. Mutta ihana se kyllä on,

Eka radanpätkä, siinä oli tarkoituksella vasemmalta puolelta pujotteluun ohjaus ja oikein ihana putkiväännös:

6.4.08tuike1.JPG

No meidän vasemman puolen pujottelu ei ole ihan yhtä hyvä kuin oikea, ja varsinkin nyt kun vauhtia tosiaan oli niin alkuun tuli virheitä eli jätti jonkun kepin väliin. Otettiin ekalla kerralla vissiin kolme kertaa ja sitten sujuikin virheettä. Hyppypyöritys sujui hienosti, samoin eka putkeen meno. Toka oli paljon epävarmempi koska en ohjannut kunnolla, meni kuitenkin oikeaan päähän. 9-hypyllä jätinkin ohjauksen kokonaan ja Tuike jatkoi matkaan edessä olevalle hypylle. Loppupätkä meni ok. Noottia tuli siitä että olin itse myöhässä monessa kohtaa, jolloin koira joutuu itse valitsemaan minne menee. Putkiin vienneissä pitää olla paljon varmempi, ei höpötellä turhia vaan ottaa koira haltuun ja viedä se tosiaan loppuun saakka sinne putkelle. Erityisesti pitkä kuljetus 7-putkelta 8-putkelle tarvitsee hyvän haltuunoton ja viennin. 11-putkelle mennessä ei saa jäädä odottelemaan koiraa putken loppuun vaan jatkaa matkaa seuraavan putken suulle, jolloin koirakin sieltä kyllä tulee. Yritin ottaa neuvoista vaarin ja uusi kierros sujuikin aika hienosti, siellä oli suht tiukkoja käännöksiä, vauhtia ja hyvää menoa muutenkin.

Toisella pätkällä oli tarkoitus ottaa vaan ihan tavallisia käännöksiä eli ei valsseja tms.:

6.4.08tuike2.JPG

Se oli yllättävän vaikeaa :D. Niin kovasti aina treenataan kaikenmaailman pyörityksiä että suoraviivaisesti kulkeminen onkin haastavampaa. Se näkyi siinä että ekalla kerralla tein valssin 4-hypyn jälkeen ihan huomaamattani. Toisella kierroksella onnistuin hillitsemään valssaamisinnon ja sujuikin mukavasti.

Yksittäisenä tehtiin keinua, jota ei ollakaan vähään aikaa päästy testaamaan. Namikuppi sekä keinun päähän että parin metrin päähän siitä. Yllättävän hyvin meni, hieman hidastelua, mutta tuli suht nopeasti eikä koittanut peruuttaa keinun laskeutuessa.

  1. Otettiin myös vähän irtoamistreeniä suoralla kahdella hypyllä ja namikupin avulla. Yllätys, että tässä ei ollut ongelmaa.