Ensinnäkin, loma!! Viikko tiedossa siis kaikkea kivaa, paljon treeniä ja lenkkiä!

Tänään heti Laukaan maneesille treenaamaan. Tuike teki tosi hyvin ja innolla, mutta silti aina väliajoilla piti pistella heppakakkaa suuhunsa. Sama kun sai juosta ennen ja jälkeen treenien irti, niin johan sitä kakkaa löytyi joka kulmalta. Sen taktiikka on nykyisin nielaista kakka kokonaisena mahdollisimman nopsaan, etten kerkeä kieltämään. Paras oli kun käskin sitä treenien jälkeen autoon, se nappasi matkalta kakkakikkareen hyppäsi se suussa kyytiin ja nielaisi sen vauhdissa matkalla. Onneksi tuo ei treenaamista haittaa, silloin kun on tekemistä niin ei kerkeä kakkaa maistamaan. Mutta hyvää tuntuu olevan. Itse treenit sitten.

Paikkaistuminen&paikkamakuu: Iitun kanssa ja Birgitta liikkuroi. Istuminen 2min, jäin näkyviin. Koitin käyttää jättökäskynä istu-käskyä, mutta pönähti sillä maahan. Paikka-käskyllä jäi hyvin. Oli ehkä vähän etukenossa sen näköisenä, että milloin tästä kutsutaan, mutta pysyi silti hyvin. Paikkamakuu 5min piilossa. Meni ensin kolme kertaa valmis-sanalla maahan, eli pikkaisen oli tärppänä, neljännellä onnistui odottaa man-käskyyn saakka. Hienosti pysyi, vaikka kuulemma jotenkin etutassuja venkslasi paikaltaan. Kiertämiset kesti myös hyvin, silmät tosin kuulemma pyöri Birgitan mukana.

Liikkeestä istuminen: Seinän viertä, ettei pääse irtoamaan sivusuuntaan istuessaan. Tosi hyviä toistoja, hienosti oli kuulolla ja tärpätti istumaan nopeaan.

Luoksetulo: Lähinnä seisomista. Ensin kokeilin takapalkan kanssa, mutta ennakointi oli mahdotonta. Keksin kokeilla kahden palkan kanssa, eli toinen T:n takana ja toinen minun takanani ja kutsuttaessa ei tiedä kummalle vapautus. Tarkoituksena saada siis takapalkan vetoa vähemmäksi. En tiedä toimisiko jos tekisi enemmän, aloin kuitenkin miettimään josko se käsimerkki edelleen toimisi paremmin... Tehtiin sitten stoppeja pallon kanssa, sitten pelkällä käsimerkillä, jonka onnistuessa pallo lentää. Tuntui että heti toimi paremmin pitkällä matkalla, eli pitäisikö kuitenkin ottaa käsimerkki takaisin, vaihtaisi sen vaan alakautta tulevaksi...

Ruutu&merkki: Alkuun haki taas reunaan, joten keskustan vahvistamista. Palkkasin pallolla, että tulisi samalla vauhtia ja se lentää muutenkin paremmin. Merkistä eka muistutusta käden kanssa, sitten matkaa pidentäen. Nätisti hakee, tosin hieman merkin oikealle puolelle, Jonkun pitäisi katsoa sallitaanko se, ei kuitenkaan mene kauas, kiertää vaan viereen. Otettiin kuitenkin muutama toisto kosketusalustan kanssa niin, että se oli suoraan merkin takana. Tämä toimi hyvin ja T muisti alustan ongelmitta, vaikka ei olla aikoihin sitä otettu. Mietin että pitäisikö ruudunkin paikkaa välillä vahvistaa helpottaen kosketusalustalla.

Hyppynouto: Into oli kova ja ekalla varasti. Takaisintulon vauhtia vahvistin suoraan palkkaan vapauttaen ja tulikin reipasta tahtia. Muutama koemainen myös ja erikseen vielä sivulle tuomista. T meinaa vähän luistaa sivulle tuonnissa ja jäädä puoleen väliin. Itse olen opettanut tyhmänä vartaloavuin sivulle tulon ja kun niitä ei tule, niin paikka on missä sattuu. Vaatimalla korjasi hyvin.

Kaukot: Karsinassa, matkaa pari metriä. Aika kiva, malttoi kuunnella ja pysyi aika hyvin paikallaan.

Juoksutyttö Vimpsin kanssa treenattiin sisällä vaan. Seuraamisen käännöksiä ja erityisesti oikealle tehtävän täyskäännöksen paikkaa. Eli palkkaa heti tiiviistä paikasta ja nätisti teki. Kaukoja myös matkaa pidentäen, ei ongelmia. Luoksetulon eteentuloja namia syötellen ja peruutellen, hyvin tuli tiiviisti ja paikasta siis hyvää vahvistusta.