Talvi tekee kovasti tuloaan ja onneksi tokotreenitkin siirtyivät nyt maneesille. Lämmintähän siellä ei ole, mutta onpahan ainakin katto pään päällä ja seinät ympärillä.

Rieha oli siis ekaa kertaa maneesissa. Alkuun meinasi pikkaisen jännätä, mutta onneksi se unohtaa sen hyvin nopeasti kun kaivaa lelut esiin. Alkuun ihan vaan siis leikittiin ja meno oli hurjaa. Se on kyllä aina kiva nähdä, että leikki sujuu paikassa kuin paikassa. Pikkuhiljaa alettiin tekemään tokohommia. Alkuun maahanmenoja lelupalkalla, hienosti pelasi. Sitten sekä metallinouto että tavan nouto suoraan leluun. Näissä vauhti on aivan huikea! Metallilla otettiin myös vähän luovutuksia ja nekin sujui ok, vaikka kapula varmasti vähän kylmä olikin. Seuraaminen oli oikein pro imutellen pikkupätkissä. Pikemminkin ongelma alkaa olemaan siinä, että Rieha on liian kiinni jalassa. Mutta parempi niin! Kontakti on hieno ja se malttaa jo vähän aikaa odottaa palkkaa. Loppuun vielä stoppeja lelulla. Oikein kivat ekat maneesitreenit!

Reenien jälkeen Rieha pääsi tuttuun tapaa pentupainimaan labbis Ruun ja aussie Noomin kanssa. Alkuun porukka vaan nuuskutteli, mutta sitten Rieha ja Noomi saivat aikaiseksi erinomaiset painit.

Tuike aloitti ruudulla, jonka Maarit liikkuroi. Ja voihan, oli kyllä ihan höps-meininki. Bongasi ruudun hienosti ja juoksi sinne hyvin, stoppasi, mutta ei mennyt maahan ja lähti nuuskimaan heppakakkaa. Uudelleen lähetyksellä taas heppakakka veti puoleensa. Taidettiin loppuun saada joku sinne päin suoritus... Ruutua otettiin sitten vielä lisää ihan treenien lopuksi ja silloin meno oli jo huomattavasti parempaa.

Liikkeestä istuminen otettiin myös liikkuroituna. Ja hömpsötys jatkui. Seisomista tuli koko ajan, mutta istuminen oli vaikeaa. Pakko vähän miettiä sitä polven mahdollisuutta... Toisessa satsissa tehtiin vielä seuraamista ja tykkäsin ilmeestä tänään kovasti.

Paikkamakuita tehtiin tänään kolme. Eka oli erinomainen, ei mitään ongelmaa. Toisessa nousi ja jouduin palauttamaan. Sen jälkeen makasi ok. Viimeinen paikkamakuu oli taas ok. Se otettiin vasta tunnin päästä, kun vedin välissä oman ryhmän treenit. Eli jännää on, kun mietin sitäkin että vaikuttaako se, tehdäänkö makuut heti treenien alussa vai lopussa eli että onko jalka lämmennyt.