Käytin hyväksi seurana olleen Raisan ja sillä aikaa kun Viiman jälkin vanheni tehtiin Tuikkusen kanssa koemainen treeni osalla alokkaan liikkeistä.

Irti seuraamisessa olin itse ihan hukassa liikkeenohjauksen kanssa, oikea ja vasen olivat ihan missä sattuu (tässä näkee hyvin se että kun odottaa käännöstä johonkin suuntaan ja se tuleekin toisaalle, niin menee pasmat ihan sekaisin). Tuike kuitenkin teki parhaansa ja roikkui sekoilevan ohjaajan mukana. Kontakti säilyi hienosti läpi kaavion, paikka hieman irtoili sivusuunnassa, mutta välillä korjasi oikein hyväksi. Juoksupätkä oli hyvä. Varmaankin jotain sellaista kasin arvoista, sanoisin.

Liikkeestä maahanmenossa jouduin antamaan kaksoiskäskyn, muuten oli hyvä seuraaminen ja perusasento. Lisää treeniä kovasti.

Luoksetulossa tuli tosi vauhdikkaasti, perusasento hieman kaukana.

Liikkeestä seisominen oli hieno, hyvä seuraaminen, pysähdys sekä perusasento.

T teki oikein kivasti, intoa riitti ja oli koko ajan ihan messissä. Tosi kiva huomata että hyvin jaksaa tehdä ilman palkkaa, eikä vire laske. Raisa kehui kovasti että T vaikutti niin tasapainoiselta, tekee innokkaasti, muttei kuitenkaan mene yli. Ongelmakohdat on nyt tuo maahanmeno, sekä jossain määrin seuraamisen paikka (siinä kuitenkin pääasia että kontakti säilyy, pikkukoiralla se paikka ei ole ehkä niin justiinsa).