Tauko on tehnyt taas hyvää ja tänään oli niin innokas pieni porokoira treenaamassa ettei todellista. Toisaalta kyllä lähestyvät juoksut vaikuttaa ja se on ihan älyttömän leikkisällä ja vilkkaalla päällä, koko ajan tuo jotain lelua käteen tai sitten leikkii itsekseen sängyssä tyytyväisenä öristen. Mutta lähdettiin siis treenaamaan YTHS:n parkkikselle ja saatiin seuraksi Janne ja Ipi-malikka.

Alkuun leikkimistä ja siitä seuraamista siepaten ja taas lelulla palkaten. Vitsi että neiti oli terävänä ja tärppänä, ihan innoissaan mukana. Tuli tosi positiivista pätkää ja into säilyi koko ajan.

Parit kaukkarit tehtiin myös lelupalkalla, palkkasin alkuun vaan ekoista istumisista, sitten muutama matkaa pidentäen. Tosi hyvin pelasi, kontakti oli katkeamaton ja lelu oli selkeästi kiva ylläri palkaksi.

Luoksetuloa otin suoraan leluun ja tuli tosi vauhdikkaasti, mukana myös parit eteen istumiset lelu leuan alta lentäen.

Hyvin toimi leikkiminen, mutta se kyllä nostatti myös kierroksia ja Ipi saikin pienen rähähdyksen osakseen kun saapuivat kentälle Viiman mielestä vähän liian yllättäen. Nopeasti kuitenkin antoi olla ja kun vaan tiukasti käskytin tekemään niin jatkoi hommia tosi terävänä.

Namilla tehtiin vielä vähän seuraamista imuttamalla, pienet askeleet, paljon käännöksiä, välillä pelkästään paikalla seisten ja palkka kontaktista. Motivaatio oli kyllä ihan kohdillaan ja olin tosi tyytyväinen. Ei yhtään haahuilua mihinkään suuntaan, kontakti erinomainen.

Liikkeestä maahanmenossa ei valittamista, teki tosi terävän liikkeen ja seurasi nätisti.

Loppuun tehtiin paikkamakuu Ipin kanssa, ehkä reilun minuutin. Käväisin piilossa ja hyvin pysyi.

Oikein hyvä treeni, saatiin pidettyä lyhyenä, vauhdikkaana ja niin että into ei missään vaiheessa laskenut. Selkeät alku- ja loppuvalmistelut (panta kaulaan, leikkiä, loppuun loppupalkka). Näitä lisää, eikä turhaa jankkausta!