Päiväryhmän agiliitelyt oli taas vuorossa. Viimassa ihan hulluna virtaa, ne riehui Tuiken kanssa kuin heikkopäiset kun käytiin lämmittelemässä. Rakennettiin rata ja otin Viiman autosta tekemään vähän tokojuttuja innon ja hallinnan kasaamiseksi. Neitiä haukutti niin maan kauheasti, hepulointia ja komennusta kun mitään ei tapahtunut. Tokojuttuja teki kyllä hienosti, seuruutin sen autosta kentälle ja teki tosi hyvin, samoin kaukkareita jne. Viimaa edellä kävi tekemässä yksi koira ja sitten oli meidän vuoro. Rata näytti tältä, nyt oli kontaktit radalla pitkästä aikaa ja muutenkin pitkä rata, joka myös oli ollut viime viikon möllikisoissa:

1915927.jpg

Eka lähtö oli vauhdikas ja hyvä, mutta Viima paineli väärään päähän putkea. No ei jääty sitä jankkaamaan ja yritettiin jatkaa. Viima sinkosi puomille puolesta välistä nousua ja sitten koko homma meni ihan hepuloinniksi ja Viima juoksi mm. tekemään A:n kaksi kertaa ja pyllyriehui ympäri kenttää. Eikun uudestaan alkuun. No tässä vaiheessa se ihana A oli sitten mielessä ja 2-hypyn jälkeen Viima juoksi suoraan sinne... No, otettiin sitten A ja loppusuora eli kolme hyppyä ja se sujui hienosti.

Kolmannella kerralla sitten varmisteltiin putkeen meno ja aloitettiin niin että V oli ihan putken suulla ja siitä lähetys. Ja nyt pelasi. Puomille meno oli hieno (tällä kertaa mentiin jopa ihan alusta), V juoksi ihan täysiä ja teki silti hienon alastulokontaktin. Muurille irtosi upeasti ja takaakierrossa ei mitään ongelmaa. 7-hypylle lähti ihan täysiä ja selkeästi katseli edessä olevaa A:ta, mutta sain kuin sainkin sen kääntymään ja menemään hienosti putkeen!!! Wihii, upeaa! 9-hypyltä neiti sitten pääsikin sinne ihanalle A:lle, pysähtyi hyvin kontaktille ja vaihdoin koiran edessä puolen. Loppusuora oli upea!! Superpalkka ja voi vitsit että olin ylpeä pikkuneidistä, oli intoa vauhtia ja iloa! Alku meni hepuloinniksi, mutta se ei haittaa, sen kun saa haltuun niin tekee aivan mahtavasti. Eihän tämä mikään maata mullistavan vaikea pätkä ollut, Tuikkusen kanssa olisi mennyt kuin vettä vaan, mutta mulla on vielä niin paljon opittavaa tällä saralla Viimuskan kanssa että ihan mahti suoritus että sain sen noin hyvin pysymään hanskassa :).

Yksittäisenä pujottelua ja keinua. Pujottelu oli hieno, vien vielä takaperin mutta siinä oli vauhtia aivan loistavasti. Keinu oli myös hyvä. Menee sinne (kuten kaikille kontakteille) ihan innoissaan ja reippaasti.

Jäipäs hyvä mieli :).