Viikonloppuna ollaan kertailtu läksyjä. Vesku teki meille myös hienon tokohypyn, ensi viikolla pääsee sitäkin testaamaan. Tässäpä ajatukset viikonlopulta:

Kaukkarijumppa. Ei tajua, ei koira eikä omistaja. Tuike kyllä nousee, mutta silti se mun mielestä edelleen koittaa mennä eteen päin eikä nousta takapuoli edellä. Edestä työntäminen ei toimi millään, Tuike vaan antaa tassua tai koittaa kieriä. Vaikeaa.

Perusasennot ja seuraaminen. Tämä on sujuu ja T on jo  ihan selkeästi tiivistänyt perusasentoa. Seuraamisessa säilyy paikka myös, lyhyttä pätkää, palkka tiiviisti.

Metallinoutoa ollaan tehty ruuan yhteydessä, hakee kyllä hyvin, mutta tosi mielellään oisi heti pudottamassa kun vaan omasta mielestä siihen lupa on tulossa. Pitotreeniä edelleen.

Ensi viikolle tehotreeni ruutuun, paikkaa edestä ja sivuilta. Hyppynoutoa voisi myös treenata jos ja kun saadaan hyppy kotiin. Tunnaritreeni pitäisi myös aloittaa, siihen voisi kysellä Hannalta lisäneuvoja. Ja edelleen jatkuu tietysti nämä, tuo jumppa on nyt sellainen mitä pitää myös katsoa.

Meillä on ollut nyt auto-ongelmia, toivottavasti ne korjaantuu heti alkuviikosta. Lauantaina päästiin kuitenkin käymään mökillä ja olikin ihana ilma viettää maalaiselämää. Tosin koirat olivat erittäin epäoma-aloitteisia, Viimakin yleensä vaan painaa siellä pellolla ja joka paikassa, nyt ne kumpikin halusi vaan ihmisseuraa. Viima seurasi tokoesteen rakennusta alusta loppuun ja koitti viedä ylimääräisiä paloja huomion toivossa. Ja kun kävin nakkaamassa koirille välillä keppiä niin kumpikin oli ihan onnesta soikeana. Sen jälkeen ne tulikin taas istumaan verstaan ovelle...