Tuikkusen treeneissä katsottiin koulutusohjaajan kanssa kaukkarit ja luoksetulo. Luoksetulossa T ei pysähtynyt ihan parhaiten, mutta ihan ok. Jossain vaiheessa voisin alkaa käsimerkkiä rauhoittamaan, mutta avoin luokka varmaan tälläisellä kannattaa mennä. Käsmerkki on aika selkeä pallon heitto ja siitähän viime kokeessa tuomari vähensi pisteitä kun oli liian vahva. Kaukkarit tehtiin toisen koirakon kanssa yhdessä ohjatusti. Nyt T teki aivan mahtavat siirtymiset, ei mitään ongelmaa. Itseksemme palkkasin ekasta istumisesta ja onnistui joka kerta.

Seuraaminen oli sellaista intopiukka-pomppimista, kontakti oli kyllä hyvä. Jättävät onnistuivat kumpikin hienosti, maahanmenossa pitää kiinnittää huomiota perusasentoon istumiseen, se vaatii monesti kaksi käskyä.

Loppuun otettiin noutoa. Tuike oli koko treenin nuuskinut maata aina kun ei ollut tekemistä, sieltä löytyi nimittäin nameja oikein urakalla. Heitin kapulan ja lähetin T:n noutamaan, se juoksee ihan täysiä ja n. metriä ennen pysähtyy nuuskimaan "ootas, mää tän namin täältä eka etin ja haen sitten...". Siinä vaiheessa kyllä ohjaajalta kuului vähän ärräpäitä ja neiti T:kin tajusi että tuollainen toiminta ei ehkä ole sallittua. Uusinta heitolla haki tosi hienosti.