Viiman kanssa tehtiin päivälenkillä kierros vieressä olevassa tivolissa. Ja kun Viima otti niin lunkisti niin mikäs sen parempi paikka treenata häiriössä; juoksevia ja hihkuvia lapsia, musiikkia, pyöriviä laitteita ja syöviä ihmisiä joka puolella. Sai kyllä olla tyytyväinen neidin keskittymiseen, ei mitään ongelmia tehdä hommia tuossa tilanteessa, ennemmin oikein pyysi että voitaisko tehdä jotain.

Seuraaminen. Makea kontakti, ei mitään ongelmaa. Käsiavusteet on kokonaan pois, oma asenne ratkaisee edelleen. Paikka erinomainen. Hieno.

Luoksetulon eteentuloja otettiin lyhyellä matkalla (ihan ei kehdannut laittaa koiraa juoksemaan pitkää matkaa läpi tivolin Nauru). Ei maailman sähäkintä, mutta hyviä eteentuloja.

Kaukot. Istuminen oli tällä kertaa erinomainen, ei ongelmia. Sen sijaan seuraavaan maahanmenoon tarvitsi kerran kaksoiskäskyn, pitäisi varmaan muistaa palkata maahankin joskus ja kun sen kerran tein niin ei ollut ongelmia.

Liikkeestä maahanmenoja peruutellen ja namia heitellen. Edelleen ei sähäkintä mahdollista, mutta varmaa ja nättiä.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ilalla oli vuorossa Tuikkusen agility. Käveltiin paikalle ja matkalla satoi samaan aikaan vettä ja aurinko paistoi eli taitaa se kesä tulla. Tosi kiva treeni ajatellen ensi viikonlopun kisoja, suht simppeli, vauhdikas ja menoa riitti:

1241718150_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ongelmaksi muodusti keinu, mutta ei ollenkaan niin miten ollaan totuttu. Keinulle nimittäin pyysin ohjaajaa laittamaan superpalkan ja Tuikehan oli menossa keinulle heti kun vain pääsi. Intoa oli sitä kohtaan ihan mahdottomasti ja se menikin hienosti, eli saa olla tyytyväinen edistykseen Nauru!

Keinusta huolimatta alkuradan T pysyi hyvin hanskassa, ainoastaan pujottelussa tuli ongelmia kun olisi vaan halunnut sinne keinulle. Lähdössä pysyi ok, kun olin tiukkana. Puomi oli hyvä, namialustan kanssa. Varmistelin putkeen menoa aika paljon ja kuulemma vähän liikaakin, mutta kun sekin on niitä meidän ongelmakohtia ja varmistelemalla T meni joka kerta oikeaan päähän. A oli hyvä, samoin hyppypyöritys. Pussiin meni hienosti, paitsi viimeisellä kerralla kun tehtiin kisamaisesti niin päättikin pinkaista A:lle. Muurin takaakierto oli suht haastava, mutta hyvin T sen handlasin kun vaan otin sen haltuun ja kerroin että kierretään. Pujolla oli isoimmat vaikeudet, tosiaan sen keinun takia, mutta kun keinulta oli palkka pois niin pujotteli hyvin.

Itsekseen tehtiin irtoamissuoraa namikupin kanssa ja kyllähän pikkukoira irtosi. Samoin pujottelu oli itsenäisenä ja siihen saatiin todella hyviä toistoja, T pujotteli itsenäisesti ja varmasti kun vaan annoin tilaa (radalla se ongelma onkin siinä omassa tunkemisessa).

Tosi kiva treeni, koira paineli täysiä ja erityisesti keinuun sai olla tosi tyytyväinen. Tästä on hyvä mennä kisaamaan Hymy!