Tänään olikin juuri meille sopiva treeni eilisten kisojen jälkeen, siinä nimittäin otettiin urakalla rengasta (ja eihän siinä tänään ollut kertaakaan ongelmaa :D). Mukana oli siskoni Sanna, joa ystävällisesti kuvaili treeneistä pari videota. Teemana oli siis renkaan hakeminen eri kulmista ja niin ettei ohjaaja vie renkaan taakse vaan koira saa itse hakea esteen. Lisäksi toisena teemana oli se että koiralla on heti oikea suunta seuraavalle esteelle putkesta tullessaan, oli ohjaaja missä tahansa. Rata oli tämännäköinen:
Photobucket

Ekalla kerralla alku oli hyvä, ekan putkesta tulon jälkeinen hyppy vähän hidas, mutta muuten hyvä. 6-hypyn jälkeen en ohjannut kunnolla ja T paineli suoraan renkaalle ja sen jälkeen hyppi vielä 8-hypyn ja muurin innoissaan. Video pätkästä:

Sen jälkeen saatin tuo pätkä sujumaan loppuun saakka ja käännöksestäkin tuli nopeampi kun otin koiran peruuttaen vastaan ja siitä yli ja vastakkaisella kädellä esteen takaa. Tässä tuli pujottelulle huono sisääntulo, ohjasin koiran itse ihan väärästä kolosta:

Seuraavassa pätkässä näkyy tuo twisteri, mutta edelleen mössin pujotteluun menon, en vie koiraa tarpeeksi suoraviivaisesti ja se ei näe pujottelua kun jää ihan täysin minun selkäni taakse:

Treenattiin sitten pujotteluun menoa ihan yksittäisenä, ohjaajan avustuksella eli ohjaaja palkkasi oikeasta välistä mennessä ja lopulta jatkoin siitä sitten ohjauksen loppuun saakka. Saatiin siitä sitten pari ihan ok toistoa.

Loppupätkässä näkyi taas se että kun itse en tee täysillä niin koirakin jättää homman kesken ja koittaa oikoa, oli ehkä vähän liikaa jo toistoja alla ja alkoi kumpaakin väsyttämään. Hyvin se kuitenkin irtosi renkaalle ja ei todellakaan mennyt väärästä kolosta :D.