Tuikkusen kanssa avoimen juttuja. Seuraamisessa palkkaa läheltä, nyt pysyi paikka aika hyvin, katsottiin erityisesti käännöksiä. Aloituksissa sai olla tarkkana, oli niin paljon intoa että ponkaisi edistämään kun oli niin kiire.

Luoksetulon pysäytyksiä treenattiin pallon kanssa, pysähtyy kyllä hyvin, mutta kun palloa ei ole niin kovasti etsii että mihin se lensi ja on sitten ihan ihmeissään. Tehtiin sitten pari ihan virallista ja palkka vasta kun seisoi hyvin. Teki kyllä nätisti ja innokkaasti. Otettiin myös ihan perus-luoksetuloja, hieman käsiavulla autoin että sivulle tulo olisi tiivis, mutta selkeästi on jo tiivistänyt sitä itsekin.

Kaukkareita tehtiin ensin itseksemme, nyt otin 5 metrin matkan. Yhden kerran tarvitsi kaksi käskyä ekaan istumiseen, sen jälkeen sekin sujui hyvin. Kerran koko sarja viidestä metristä, se oli hieno. Treenien lopussa otettiin mukaan myös liikkeenohjaus, ei paljoa reagoinut ja teki muutenkin nätisti. Kerran tehtiin koko sarja ja kerran palkkasin pelkästä onnistuneesta istumisesta.

Liikkeestä maahanmenossa ei oikeastaan ollut huomautettavaa, seuraamisen aloituksessa tuli pieni ryntäys mutta muuten oli hyvä. Seisomisia treenattiin neuvojen mukaan, koira seisomaan, sivulle, eteen, käsky ja palkka. Käsien kanssa saa olla tosi tarkkana, T lukee niitä niin paljon ja liikkuu pienestäkin vinkistä.

Paikkamakuussa oli 5 koiraa. Menin piiloon uuteen paikkaan, aikaa otettiin 2 minuuttia. Meni hyvin maahan ja oli pysynyt paikallaan hienosti ja rauhallisesti. Vähän oli katsonut kun pari näkyvilllä ollutta ohjaajaa oli jotain puhunut, mutta muuten ihan sfinksi-meininki Maaritin sanojen mukaan ;).

Loppuun vielä hyppyä. Hyppäsi hyvin ja istui nopeasti käskystä. Uutena juttuna tuli nyt kuitenkin ennakointi, parin toiston jälkeen T hyppäsi ja istui samantien. Toisaalta ei siinä varmaan sinänsä ole haittaa, pitää vaan sitten käskyn kanssa olla tosiaan ajoissa. Pitää nyt katsoa miten tuo lähtee sujumaan ja ottaa välillä seisomista että ei pidä istumista itsestään selvyytenä.