Mio-karjakoira ja Elli tulivat seuraksi ottamaan muutaman liikkeen. Paikkana ei kovin tuttu Postin piha, jossa vilkkaasti häiriötä mm. autotie suht lähellä. Aloitettiin paikkamakuulla. Mentiin kumpikin piiloon pensasaidan taakse, sieltä pystyi pilkistelemään mitä tapahtuu. Paikka oli ehkä Tuikkuselle vähän liian jännä, makasi kyllä nätisti, mutta selkeästi näytti huolestuneelta ja nojasi maassa ollessa niin paljon poispäin Miosta kuin pystyi. Palattiin näkyville ja tehtiin vielä häiriöharjoitus niin että minä kiersin Mion ja Elli kiersi Tuiken, hyvin pysyivät.

Auttelin Mioa luoksetulossa ja kaukkaereissa, sen jälkeen otettiin Tuiken kanssa eka kaukkareita ja sitten seuraamista. Halusin kaukkareissa liikkeenohjaajan koira taakse, että saataisiin siihenkin totutusta. Yllättäen isoin ongelma tänään oli sivulta maahanmeno, T vaan tepsutti etujaloillaan kuullessaan käskyn. En tiedä oliko paikka, vai kenties asfalttipäällyste mikä ei ole niin tuttu pohja vai mikä syynä, mutta sitä saatiin ottaa pari kertaa. Kun saatiin se sujumaan niin otettiin koko sarja 4 metristä. Ekassa istumisessa tarvitsi kaksi käskyä, muuten hyvä. Hieman katseli kun Elli teki käsimerkkejä, mutta ei kuitenkaan pahasti ottanut häiriötä. Otettiin vielä ekaa istumista liikkeenohjauksen kanssa vahvistukseksi ja sitten sujuikin ihan ok.

Loppuun tehtiin vielä seuraaminen ohjattuna. Ohjaaja oli vähän pihalla, Tuike teki hyvällä kontaktilla, mutta paikka oli välillä löysä, samoin perusasennoissa edisti hieman. Innoissaan kuitenkin oli kovasti.