Muutama räpsäisy kavereista mökillä, jossa kävimme vappulaunantaina paistattelemassa päivää.

Yhteisposeeraus

Photobucket

Viima

Photobucket

Tuike

 Photobucket

Tuike ja Ihana Nasu

Photobucket

Tärppänä

Photobucket Photobucket

Maalla oli taas kovin mukavaa! Järvi oli vielä osaksi jäässä, mutta Viima polskutteli jo sulaneessa osassa ihan innoissaan.

Tuiken kanssa vedettiin tänään treenit kotikotona pihassa. Saatiin katsojiakin ja pikkaisen T otti alkuun häiriötä, mutta teki loppujen lopuksi ok. Seuraaminen oli tänään taas ihan mitä sattuu, alkaa ihan risomaan kun paikka seilaa ja neiti hömpöttää, sanoin siitä sille aika tiukasti. Ehkä loppupalkan näyttäminen nostaa liikaa intoa ja keskittyminen kärsii kun mennään siitä suoraan seuraamaan? Tehtiin lyhyttä pätkää että sain paikan pysymään kasassa, sisällä ei taas ollut mitään ongelmaa. Mahdotonta...

Liikkeestä maahan ja liikkeestä seisominen toimi kumpikin ok. Välissä tehtiin luoksetulo, hyvä pysähdys ja palkkasin siitä. Noudon tein muuten kisamaisesti, mutta pikkuisen avitin loppuperusasentoon, että siitä tuli varmasti suora. Kaukkareissa palkkasin kerran ekasta istumisesta, sitten koko litania, erittäin hyvä. Loppuun hyppy, meinasi varastaa, mutta kun saatiin liike tehtyä niin oli kympin suoritus.

Onneksi muut liikkeet on kuosissa niin ehkä selvitään vaikka seuruu on mitä sattuu. Mutta on se vaan niin ärsyttävää.