Rieha on jatkanut sekä maahanmenon että istumisen naksuttelua, samoin sivulletuloja ja siinä imuttelua. Pätevä se on kaikessa ja aivan hirmuisen ahne, joten helppo on treenata. Tänään otettiin pihalla taas vähän noutoja ja voi vitsi se on makea!! Lentävän kapulan hakee ihan täysiä ja tuo käteen saakka, josta vaihdan namiin. Lisäksi otettiin vähän kuljetuksia eli pennulle kapula suuhun ja peruutellen ja kehuen mentiin. Aivan tosi hienosti pitää kapulaa ja into on valtaisa!

Leikkitreenit jatkuu myös edelleen ja vauhtia riittää tässäkin. Kahden lelun leikissä saalistaa aivan hurjana, lähtee, puree ja tiputtaa heti uuden saalisärsykkeen saadessaan. Lopun leikki sujuu myös hienosti, vaikka vähän sille tuottaa vaikeuksia vauhdista hahmottaa mihin purra ja käsi meinaa helposti jäädä väliin. Siitä siis taistelu palkaksi, Rieha tietysti voittaa ja tulee tarjoamaan taas uudelleen. Loppuun se sai vielä ihan hirmuiset hepulit ja veti lelu suussa ympäri pihaa.

Viima tokoili myös. Alkuun oli vähän vaikeaa, muttaa loppuun parani. Loppupalkka paikalleen ja sitten tekemään. Päätin että tehdään nouto, vaikka Vimpsin ilmeestä näki että nyt ei suju. Heitin kapulan ja lähti innoissaan sille. Sitten teki jäkit ja jäi seisomaan kapulalle minua tuijottaen. Tuijoteltiin siinä toisiamme useamman minuutin ajan, Viimalla selkeästi raksutti että mitä tekisi. Lopulta se nosti kapulan ja toi sen hienosti, josta isot kehut. Siitä sitten seuraamiseen, joka sujui ok. Kaukoissa oli ongelmaa istumisessa, muuten ok. Loppuun vielä nouto, joka sujui nyt tosi hyvin ja siitä sitten vapautin palkalle. Eli mietintää se tuottaa, aina sellainen pieni taistelu sen kanssa...

Loppuun päätin että otetaan rento asenne ja leikitään, eli Vimps sai tehdä tolpan kiertoja kapulan kera. Tästä se tykkää, pitäisi tehdä enemmänkin. Hienosti kiersi ja piti kapulaa, josta sai sitten tulla suoraan palkkaan.