Eilen käytiin illalla Aholaidan kentällä Remmin porukan kanssa, paikalla oli n.10 koirakkoa eli ihan reilusti. Pitkä tauko yhteistreeniestä näkyi aluksi ja Viima oli aika hukassa ja sai kunnolla herätellä. Vähän aikaa kun taas totutteli niin teki kyllä oikein mukavasti.

Seuraamisessa tehtiin käännöksiä paikallaan. Tässä saa olla tarkkana jos vire ei ole paras mahdollinen, selkeästii huomasi että Viimaa alkoi kyllästyttämään ja alkoi kehittämään jotain muuta. Lelun kun otti peliin niin johan into taas nousi ja tehtiin myös suoria pätkiä ja meni ihan mukavasti.

Liikkeestä maahanmenoja ja istumisia tehtiin peruutellen vauhdista, aika mukavasti meni, erityisesti maahanmenot on hienoja.

Luoksetuloa otettiin sekä istualtaan että maasta. Tämä on kyllä kovin herkkä liike, ottaa tosi helposti häiriötä toisista koirista ja alkaa epäröimään (joskus päässyt toinen koira hyökkäämään kohti). Otettiin taas lelu mukaan ja johan löytyi vauhtia ja virtaa, kerran jopa varasti, mutta annoin sen olla, ihan vaan sen takia ettei kerää yhtään painetta epäonnistumisista.

Kaukkareita tehtiin pariin otteeseen. Parin metrin matkalta toimi hienosti, sitten pidensin matkaa ja eka istuminen ei pelannut. Tuollaisessa häiriössä taas yhtäkkiä on parempi pitää matka sellaisena että toimii.

Tein myös lyhyen paikkamakuun BH-kokeen tyyliin eli selkä koiraan päin. Samaan aikaan muut koirakot touhusivat kentällä. Matkaa n.15m ja aikaa ehkä minuutti, koska asia on vielä uusi. Hyvin kuitenkin pysyi ja makasi.

Kyllä se taas tästä. Pikkuhiljaa palaudutaan taas sivistyksen pariin tokoiluissakin ;).