Taas hellesäässä agia, onneksi tuuli, niin pahin terä auringon paisteesta lähti. Ohjelmassa oli kaksi radanpätkää. Ensimmäinen näytti tältä:

1246557167_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä oli jonkin verran muistelemista ja se näkyi alkuun kun mentiin tekemään, sekoilin itse jonkin verran. Saatiin tehtyä kuitenkin tosi hyvää pätkää ja vedettiin kerran koko systeemi virheettömästi alusta loppuun. Lelupalkalla T pyöri tosi hyvin esteiden ympäri ja vauhtia riitti.

Toisessa pätkässä oli urakalla pujottelua:

1246557378_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Otin alun kutsuhyppynä ja menin jo valmiiksi pujottelulle ottamaan vastaan, meni tosi kivasti, samoin toinen kerta, kumpikin meille vaikeammalta puolelta. Pujottelusta lähetin T:n takaaleikkauksella putkelle, toimi tosi hyvin. Putken jälkeen oli itsellä taas pasmat sekaisin ja korjailtiin useampaan otteeseen. 6-hypylle saatiin myös ihan uusia vientitapoja, olisin itse heittänyt 6-hypylle taakse vasemmalta puolelta, mutta nyt veinkin kahden hypyn välistä pyörittäen. Siitä vielä pakkovalssi 7-hypylle ja pujotteluun vienti helpottui. Pikkaisn T alkoi hyytymään tästä jankkauksesta kuumassa ilmassa, mutta selvittiin kuitenkin kunnialla.

Treenattiin myös vähän tokoa väliajoilla. Liikkeestä istumisessa tarjosi alkuun pari kertaa maahanmenoa, mutta tosi nopeaan alkoi tekemään vauhdikkaita ja täpäköitä istumisia. Eli eikun treeniä, tässä on kyllä äänenpainon kanssa oltava tosi tarkkana, huomattavasti enemmän kuin muissa jättävissä. Luoksetulon maahanmenotkin on jo pikkaisen parantuneet, menee jo nopeammin maahan, eikä koita tulla lähelle ennen maahanmenoa. Namipeli on tässä kyllä tosi hyvä ja T tykkää. Seuraamisessa tehtiin askelsiirtymiä oikealle ja vasemmalle, olin tosi tyytyväinen, ilma oli hyvä ja paikkakin säilyi. Vasen on parentunut tosi paljon, ei väistä jalkaa enää niin paljoa.