Jaoin treenin puoliksi eli kumpikin koira pääsi tekemään treeniä. Tuike aloitti. Alkuun tehtiin vähän erilainen harjoitus, missä yhdistyi seuraaminen, kaukkarit, paikallaan olo ja jättävät liikkeet. Mentiin ympyrään, koirat ulkokehälle katse sisälle päin. Siitä sitten ensin paikallaan istumista, ohjaajat kiersivät ringin keskellä. Sama tehtiin myös koirat maassa. Sitten koira käännettiin poispäin ringistä makaamaan ja käytiin pihalla hallista, Tuike oli ihan selin minun poistumissuuntaani, mutta se ei haitannut, vaikka vähän päätä joutuikin kääntämään että näki. Muutenkin paikallaan olot oli erinomaisia. Tehtiin myös kaukkarit ringissä, n. 8 metrin matkalta, ei mitään ongelmaa, hienot siirtymiset. Sitten laitettiin koirat taas katse ringin keskelle paikkamakuuseen ja jokainen koirakko pujotteli muut. Alkuun T oli vähän hämillään pujottelusta mutta teki loppujen lopuksi ok seuraamisen. Sama uusittiin ja otettiin seuraamisen oheen myös jättävät. Sekä maahanmeno että seisominen toimi hyvin ja tällä kerralla T seurasi alusta asti hyvin. Muutenkin tosi upeasti T jaksoi tehdä pitkän harjoitusken, koko ajan oli ihan täysillä mukana ja odotti käskyjä innoissaan.

Luoksetulo tehtiin liikkeenohjauksessa ja kunnon matkalta. T jäi hyvin ja tuli täysiä. Pysähtyminen oli aika pitkä, siihen pitää nyt kiinnittää huomiota taas treenitauon jälkeen. Uusi juttu oli se että pysähtymisen jälkeen Tuike reagoi liikkeenohjaajan käskyyn ja tuli sivulle ilman minun käskyäni. Uusittiin liike, pysähtyminen oli taas vähän pitkä, mutta nyt ei enää reagoinut liikkeenohjaukseen, vaan tuli reippaasti käskystä. Pyäshtymistreeniä siis ohjelmaan.

Loppuun hyppyä. Ei olla tätäkään tehty pitkään aikaan ja se myös näkyi. Ekalla kerralla tarvitsi kaksi istumiskäskyä, muuten ok. Tokalla kerralla istuminenkin toimi ja muuten oli ok, eli ei siinäkään muuta kuin muistuttelua taas.

Olipas taas kivaa kun neiti on niin innoissaan ja mukana ja tekee kaiken odottaen vaan seuraavaa käskyä. Hieman se maisteli heppakakkaa, mutta muuten oli ihan messissä.