Aamupäivästä lähdettiin Riehan kanssa lenkille kera Naava-snautserin ja Sadun. Riehan juoksu oli vissiin parhaissa päivissä, raukka koitti jumpsuttaa Naavaa ihan innoissaan. Varmaan Viimalta oppinut tuollaiset tavat... Mukavasti ne myös juoksi ja paini. Pururadalla oli paljon pehmeää lunta ja näkee, ettei R rallaa vielä ihan täysiä kun upottaa eli senkin takia keskittyi enemmän painimiseen.

Tässä parit kuvat lenkiltä by Satu Kuntsi:

Supi, supi.

Banzai!

Lenkin alussa tehtiin vähän laatikkokontakteja. Lotta varoitteli, että jossain vaiheessa voi tuntua ettei homma etene ja siltä vähän nyt tuntuu. Rieha menee laatikolle 2on 2off, mutta ei meinaa pysyä siellä ollenkaan eli takapuoli ja takajalat meinaa lentää laatikolta saman tien. Harjoitellaan, harjoitellaan...

Illalla oli vuorossa vielä treenejä. Vesku ja Tuike lähtivät testaamaan avoimen ryhmän treenejä, joissa kouluttajana toimii Kärnän Julia. Treeni näytti tältä:

Oikein mukavaa menoa oli parilla. Alun välistävetoa piti vähän treenata, mutta muuten homma sujui kuin vettä vaan. Tuntui, että pujottelussakin Tuike on parantanut tekniikkaa tauon aikana, sillä oli selkeä päämäärä eteen. Ensi kerralla pari saakin mennä jo vaativampaan ryhmää, kun osaamista kuitenkin on.

Viima pääsi tekemään tuon saman radan. Se oli ihan innoissaan, oikeasti aivan liekeissä! Mukavaahan sen kanssa on tehdä kun se etenee noin hyvin, ohjauksessahan sillä ei ole ongelmia, menee tasan sinne mihin näytetään. Ekalla kierroksella tuli 8-hypyn väärälle puolelle, ihan omaa ohjausta, tokalla kerralla sekin sujui. Pujottelu oli makea ja muutenkin hyvä meno. Ihana Vimps, tuollainen kun se olisi aina!

Viima oli niin liekeissä, eikä olisi halunnut lähteä, joten tehtiin vielä lyhyttä vauhtiympyrää: u-putki, pujottelu, hyppy, pussi, hyppy. Edelleen vauhti hienoa, ei olisi malttanut lopettaa ollenkaan. Tuike teki vielä Veskun kanssa tätä ja siihen oli hyvä lopettaa.

Rieha tokoili parkkiksella. Voi sitä intoa ja iloa taas kerran! Perusasentoon pärähtää niin vauhdikkaasti, seuraamispaikka on intensiivinen ja ilme ihana. Vieressä skeitanneet pojat ei haitanneet keskittymistä yhtään, tekee niin täysiä. Seuraamisen lelupalkkaamiseen olisi hyvä saada jotain vinkkejä, alkaa niin herkästi keulimaan, vaikka ilme on lelun kanssa vielä extrahyvä.

Stoppeja tehtiin namipelillä, kivasti pelasi ja vauhti on hyvä. Luoksetulosta otettiin vaan eteetuloja peruutellen, hakee paikan tosi hyvin, eikä pelkää tulla lähelle. Loppuun vielä noutoa, eli kapulan pitoa ja eteentuomista. Ihan pikkaisen meinaa mällätä istuessaan, mutta paransi koko ajan ja loppuun saatiin jo oikein hyviä luovutuksia.