Tänään treenit Hippoksem parkkiksella, seurana Jenny & Tekla koirineen. Tarkoitus oli treenata enemmänkin Vimpsin kanssa, koska Tuike on touhuillut niin paljon, mutta tärppipäiväinen Viima ei ollut otollisinta treenikamaa. Sillä on nyt pari päivää mennyt vinkuen ja volisten, eli ehkä ei edes kannata odottaa mitään järisyttäviä suorituksia. Teklan sheltit sen sijaan tuntuivat olevan Viimasta ihaninta mitä maailma päällään kantaa, eikä sekään haitannut että ainoastaan toinen niistä oli uros...

Saatiin me ihan pikkuisen jotain järkevääkin tehtyä. Kaukot tuntuvat Vimpsillä toimivan aina, niin tänäänkin. Palkkaa istumisesta, sitten koko litaniaa. Seuraaminenkin oli alkuun ihan mukiinmenevää ja saatiin treenattua taas käännöksiä. Sitten miehenkaipuu vei porokoiran mennessään.

Tuiken kanssa aloiteltiin ruudulla. Ensin kisamainen. Tosi hyvä bongaus ja vauhti ruutuun. Seisominen aika takarajalla, mutta sisällä kuitenkin. Maahanmenoa ihan hinasen ennakoi. Sivulle tulo taas hyvä ja vauhdikas. Aika kiva liike siis. Sitten muutamia juoksuja ja pallopalkkaa, hauskaa oli. Seuraamista tehtiin myös, nyt ilman hihnaa ja sujui aika hyvin, paljon paremmin kuin eilen. Tippuva palkka eri kohdissa piti paikan ja kontaktin hyvänä. Ohjattua noutoa tehtiin taas palloilla, se on kyllä T:stä kovin kivaa. Nyt otin vielä lisää vauhtia niin, että sai vaihtaa pallon suoraan leluun ja se oli tosi kivaa. Hyvin lukee suunnat kunhan itse olen selkeä. Kokeilin samaa leluun vaihtoa myös tasamaanoutoon, mutta tavallista kapulaa ei uskalla vaihtaa lennosta leluun. Pieni visiin pelkää kompastuvansa. Mutta pätevää menoa oli taas!