Hanna tuli aamusta vetämään meille treenit ja olipa kivat sellaiset. Treenipaikkana Hippoksen kenttä.

Tunnari. Kasa vääriä, vietiin oma yhdessä, josta takaisin lähettämään. Kaksi erinomaista, sitten tuli yksi häsäys ja alkoi nostelemaan muita. Pakko oli sitten se korjata ja teki vielä muutaman toiston todella pätevästi ja tarkkaan nuuskien. Näitä jatketaan, mutta välillä voi laittaa vääriä vähemmänkin. Kehujen kanssa nyt tarkkana, ettei vaan opi siihen, että vasta kun tulee kehut niin lähtee tuomaan kapulaa.

Paikkamakuu. Kit tuli taas seuraksi. Tuike hömpötteli alkuun sivulla innoissaan, esitti mangustia, mutta meni kuitenkin hienosti maahan ekasta käskystä. Ja olipa pätevä makuu, neti oli niin valppaan, mutta varman näköinen. Erinomaista! Syöttelin taas kymmenisen namia sille rauhassa maahan ja fiilis oli rento ja hyvä. Kyllä se sieltä taas!

Seuraamisen askelsiirtymät. Hanna puhui että nykyään tuomarit on aika tarkkoja siitä miten tehdään ja kuivaharjoittelinkin ilman koiraa. Vasemmalle mentäessä vaikeaa on se, ettei käännä hartioita kulkusuuntaan. Sitten koiran kanssa. Vasen on parantunut todella paljon ja T tekee hienosti. Pikkaisen saisi takapuoli olla suoremmassa lopussa, sitä treenataan nyt esim. seinän vieressä. Oikealle siirtyminen oli nätti. Paikallaan pyörimisessä se liikkuu kyllä hyvin, mutta vähän liikaakin, eli sille pitäisi opettaa vähän hillitympää takapuolen käännöstä namilla auttamalla. Tosi pätevästi se kyllä teki ja Hannankin kanssa näytti hienoa pyllyn liikettä.

Ruutu. Ilman näyttöä lähetys kisamatkasta, lähti tosi hyvin, mutta meni sitten tutkimaan ruudun ympärillä olleita roskia, joita juuri Hannan kanssa heiteltiin pois ruudusta. Eli oli vähän liian mielenkiintoisia. Kutsuin pois ja toisella meni suoraan ruutuun, mutta stoppasin itse vähän liian ajoissa ja ajautui ihan ruutunauhan päälle, siitä kuitenkin palkka kun teki tasan niin kuin käskettiin. Kolmannella tosi nätti stoppi. Vielä muutamat ruutuun siirtelyt, että oppii hakemaan sitä paikkaa ja tosi kivasti tekikin. Yritys sillä on koko ajan kauhea ja tarjoaa kaikenlaista ja eri paikkoja tosi nopeaan. Ja kivaa sillä on!