Kilpailevien agiryhmä treenasi tänään omatoimisesti ja kouluttaja oli jättänyt ratapiirroksen, joka oli aika haastava. Hyvin Vesa ohjasi, ottaen edelleen huomion sen, miten vähän treeniä parilla on takana ja sen, että rata oli haastava. Enpä itsekään juuri paremmin ohjannut kun testastin Tuikkusen kanssa. Rata näytti tältä:

Alun pätkä (josta muuten puuttuu kakkonen välistä, eli 3 toimittaa kakkosen virkaa) putkelta pujotteluun oli haastavin.  4-hypylle V teki pakkovalssin, joka sujuikin hyvin. Yhdella kerralla T tiputti riman ja sen jälkeen vähän varoi hyppyä, mutta muuten hyvin. 5- ja 6-hypyille testasivat niistoa toisen siivekkeen ympäri, ihan ok sekin meni. Pujottelulle piti viedä tarkasti tai T kävi hyppäämässä edessä olleen hypyn. Loppusuora oli ok, pujottelussa maltti ei ollut ihan parasta. Mutta kokonaisuudessa ja parin kokemuksen huomioon ottaen hyvä rata. Ja varsinkin kun T ei noissa hyppyväännöksissä ole sitä irtoavinta mallia, vaan se on vietävä loppuun saakka.

Seuraavalla kerralla siirrytäänkin Polleparkkiin ja pari pääsee uusien kouluttajien neuvottavaksi. Itse taas vaan kouluttelen ryhmää joka toinen viikko. Jos Viimalle irtoaisi pari tuurausvuoroa niin voitaisiin käydä sielläkin testaamassa.