Tylsästi satanut lumi yhdistettynä jäiseen maahan vei ulkotokoiluinnon viikonlopuksi. Sisäjuttuja taas ollaan treenitty urakalla.

Tuike

Sivulletulotreeni on aikasta kivalla mallilla, paikka on tiivistynyt huomattavasti kun olen pysynyt tiukkana. Jatkuu edelleen.

Metallinouto on myös sekin reipastunut kovasti toistojen kanssa, Tuike on heti ottamassa kapulaa suuhun kun tarjotaan. Vesku teki meille myös pienemmän kapulan niin ei ole enää niin raskas kantaa. Ollaan tehty sekä pitoja että sivulletuloja. Välillä meinaa pikkaisen kolista hampaisiin, mutta ei paha.

Kaukkarien m-s ja i-s jumpat on alkaneet sujumaan. Takapalkan kanssa nousee hyvin, eiköhän se siitä. Takapalkassa on välillä vaan se että ahne pikkupossu meinaa katsoa vaan takana olevaa namia minun sijaan, eli pää on ihan takakenossa.

Seuraamista lyhyellä pätkällä ja seinän viertä, hyvin pysyy paikka. Edelleen vielä lyhyttä pätkää ja lyhyttä askelta, intoa on vaikka muille jakaa.

Paikalla siirtymisiin ajattelin ottaa nyt omat käskyt, yksinkertaisesti oikea ja vasen, saa nähdä lähteekö sujumaan. Vasemmalle mennessä tykkää hakea väljyyttä pikkaisen, mutta avittamalla palaa hyvin tiiviiseen perusasenton. Oikealle on helpompi, siinä kun ei tarvitse mennä koiraa kohti.

Viima

Seuraamista urakalla, pyörimistä, intoa ja ilmettä. Oikein hyvällä mielellä ollaan tehty, tehokasta ja toimivaa pätkää lelupalkalla.

Kaukkareita eri matkoilta, oikein hyvä! Tämä tuntuu olevan aika mainiolla tolalla.

Noutokapulan nostoja ja eteentuloa ollaan myös otettu. Nostoissa kierrokset meinaa herkästi nousta ja tassut tulee mukaan sohimaan, eikun malttia vaan. Nyt kun into kapulaan on noin kova niin pitää alkaa vaatimaan välill odottamistakin, muuten tulee sellainen sinkoiluliike ettei toista. Pito on hyvälla mallilla!